KLAV maakt je archiefruimte vrij: maak kennis met KLAV Storage!

Het principe van KLAV Storage is simpel: jij geeft jouw oude voorschriften uit handen en wij bewaren ze veilig en beheren ze centraal. Deze opslag is niet alleen fysiek veilig, maar bovendien ook 100% GDPR-proof. Klik hier om te ontdekken wat KLAV Storage voor jouw apotheek kan betekenen.

KLAV zkt. nieuwe collega's!

Om de werking van onze beroepsvereniging te versterken, zijn wij op zoek naar uiteenlopende profielen. Klik hier om onze openstaande vacatures te bekijken.

Vernieuw jouw lidgelden van KLAV voor 2020

Ben je apotheker of assistent en wil je lid worden van een vernieuwende, betrouwbare en toegankelijke beroepsvereniging? Sluit je dan aan bij KLAV. Hier vind je meer informatie en het registratieformulier

COVID-19 | Wat te doen bij risicocontact in de apotheek?

Binnen de samenwerking als apotheekteam moet - net als daarbuiten - rekening worden gehouden met een mogelijk risico op besmetting met het coronavirus. In dit artikel lees je de belangrijkste boodschappen om veilig te werken.

Nieuwe tariferingswijze “huisapotheker” vanaf januari 2021

Vanaf 1 januari 2021 wordt de tariferingswijze voor de functie "huisapotheker" aangepast. We geven hier alvast een eerste toelichting over deze aanpassing.

Griepvaccins afleverbaar zonder VS aan 50-plussers

Het is zover: het Koninklijk Besluit dat apothekers toelaat om griepvaccins voor te schrijven en af te leveren aan patiënten van 50 jaar en ouder met onmiddellijke terugbetaling, is gepubliceerd!

KLAV-Assist | Webinar Kwetsbaarheid

We nodigen je graag uit voor de allereerste webinar van KLAV-Assist op donderdag 29 oktober vanaf 20u, met als thema kwetsbaarheid!

KLAV zkt. Apotheker (m/v/x)

Om de toekomst van ons mooie apothekersberoep vorm te geven, zijn wij op zoek naar een collega om ons team beroepsontwikkeling te vervolledigen!

Webinar Spoedeisende situaties in de apotheek: schrijf je nu in!

Hoe ga je als apotheker om met spoedeisende situaties in de apotheek? Je ontdekt het binnenkort in dit nieuwe webinar.

Meer nieuwsitems

Agenda

10-11-2020 - IPSA: Medicatie na orgaantransplantatie Lees meer…

12-11-2020 - Webinar Veterinaire geneesmiddelen | Sessie 3 Lees meer…

18-11-2020 - IPSA: Vaccinatie (VOLZET) Lees meer…

25-11-2020 - Stagedag 2 | Farmaceutische zorg in de apotheek Lees meer…

26-11-2020 - IPSA: Hartfalen bij de polymedicatiepatiënt Lees meer…

Meer activiteiten
© 2020 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy