KLAV zkt. nieuwe collega's!

Om de werking van onze beroepsvereniging te versterken, zijn wij op zoek naar uiteenlopende profielen. Klik hier om onze openstaande vacatures te bekijken.

Vernieuw jouw lidgelden van KLAV voor 2020

Ben je apotheker of assistent en wil je lid worden van een vernieuwende, betrouwbare en toegankelijke beroepsvereniging? Sluit je dan aan bij KLAV. Hier vind je meer informatie en het registratieformulier

Mondmasker dragen verplicht: impact op de apotheek

Vanaf zaterdag 11 juli is het verplicht om een mondmasker te dragen op een aantal openbare locaties. Dat geldt ook voor patiënten die de apotheek bezoeken en het apotheekteam.

Stopzetting commercialisatie Emconcor®

Vanaf 1 augustus 2020 mogen alle vormen van Enconor® niet langer worden verkocht. Klik hier voor alle details.

"Op mijn gezondheid": campagne zet rol huisapotheker in de verf!

Van 21 tot 26 september 2020 zal de nationale campagne "Op mijn gezondheid" plaatsvinden. Die campagne zet de huisapothekers en hun essentiële rol bij zelfzorg in de kijker.

Webinarreeks Veterinaire geneesmiddelen: schrijf je nu in!

Als apotheker ben jij dé geneesmiddelenexpert bij uitstek. Maar hoe zit het met jouw kennis over veelvoorkomende aandoeningen bij (huis)dieren? Onze professionele sprekers brengen je helemaal up-to-date in deze driedelige webinarreeks!

Vacature | Boekhouder

Ben jij een financieel rekentalent dat behendig omspringt met cijfers en euro’s? Een analytische denker die dossiers met precisie opvolgt en afhandelt? En heb je bovendien voeling met de gezondheidssector? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Overheidsmaskers: procedure en patiëntenfolder

Vanaf maandag 15 juni start de verdeling van de stoffen overheidsmaskers via de apotheek. Klik hier voor de procedure en een patiëntenfolder met gebruiksaanwijzigingen.

Meer nieuwsitems

Agenda

14-09-2020 - IPSA: Hartfalen: de basistherapie Lees meer…

16-09-2020 - Webinar Adviezen voor jonge ouders | Sessie 3: Luchtweginfecties bij jonge kinderen Lees meer…

17-09-2020 - Webinar Adviezen voor jonge ouders | Sessie 3: Luchtweginfecties bij jonge kinderen Lees meer…

29-09-2020 - IPSA: Hartfalen: de basistherapie Lees meer…

30-09-2020 - Webinar Adviezen voor jonge ouders | Sessie 4: Huidziekten bij jonge kinderen Lees meer…

Meer activiteiten
© 2020 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy