Groepsophaling oude voorschriften en vertrouwelijke documenten

KLAV organiseert, in samenwerking met de firma Suez N.V., een ophaling van oude voorschriften en vertrouwelijke documenten. Suez staat in voor de ophaling in jouw apotheek en de vernieting van de documenten. Klik hier voor meer info en schrijf je in vóór 11 september 2020!

KLAV zkt. nieuwe collega's!

Om de werking van onze beroepsvereniging te versterken, zijn wij op zoek naar uiteenlopende profielen. Klik hier om onze openstaande vacatures te bekijken.

Vernieuw jouw lidgelden van KLAV voor 2020

Ben je apotheker of assistent en wil je lid worden van een vernieuwende, betrouwbare en toegankelijke beroepsvereniging? Sluit je dan aan bij KLAV. Hier vind je meer informatie en het registratieformulier

Groepsaankoop temperatuurloggers: teken hier in!

Als apotheker ben je verplicht om op regelmatige wijze de temperatuur van de koelkast te controleren en te registreren. Dat doe je snel én betrouwbaar aan de hand van een temperatuurlogger. Daarom organiseren we ook dit jaar een groepsaankoop.

Webinar Griep- en pneumokokkenvaccinatie: schrijf je nu in!

De seizoensvaccinatie 2020 wordt door de coronacrisis een echte uitdaging! Hoe zorgen we er samen voor dat de patiënten uit de doelgroep en de zorgverleners niet het slachtoffer worden van een mogelijk vaccintekort? We bespreken het tijdens dit webinar!

Factcheck: Gratis mondmaskers voor risicopatiënten?

Op sociale media werd een bericht verspreid waaruit blijkt dat risicopatiënten elke week tot 10 gratis mondmaskers zouden kunnen krijgen in de apotheek, op voorschrift van de arts. Maar is dat ook effectief zo? Check de feiten hier.

Prijsdalingen 08/2020

De officieuze lijst van de prijsdalingen op 1 augustus 2020 is beschikbaar.

Mondmasker dragen verplicht: impact op de apotheek

Vanaf zaterdag 11 juli is het verplicht om een mondmasker te dragen op een aantal openbare locaties. Dat geldt ook voor patiënten die de apotheek bezoeken en het apotheekteam.

Stopzetting commercialisatie Emconcor®

Vanaf 1 augustus 2020 mogen alle vormen van Enconor® niet langer worden verkocht. Klik hier voor alle details.

Meer nieuwsitems

Agenda

01-09-2020 - Webinar Griep- en pneumokokkenvaccinatie in tijden van COVID-19 Lees meer…

14-09-2020 - IPSA: Hartfalen: de basistherapie Lees meer…

16-09-2020 - Webinar Adviezen voor jonge ouders | Sessie 3: Luchtweginfecties bij jonge kinderen Lees meer…

17-09-2020 - Webinar Adviezen voor jonge ouders | Sessie 3: Luchtweginfecties bij jonge kinderen Lees meer…

29-09-2020 - IPSA: Hartfalen: de basistherapie Lees meer…

Meer activiteiten
© 2020 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy