KLAV heeft een samenwerkingsovereenkomst met het sociaal secretariaat SD Worx. SD Worx zorgt voor een kwalitatieve sociale en loon-administratie en HR-advies op maat van uw apotheek.

 

Op hoeveel dagen wettelijk verlof heeft mijn adjunct-apotheker recht? En hoe zit het weer met de 13de maand? Is mijn arbeidsovereenkomst nog in orde en staan alle wettelijke bepalingen in de arbeidsovereenkomsten? Het zijn vragen die u als apotheker-titularis wellicht bekend in de oren klinken. En waarvoor u in grote mate afhankelijk bent van uw sociaal secretariaat. Gezien de complexe sociale wetgeving is het des te belangrijker om met een betrouwbare en kwalitatieve partner in zee te gaan.

 

Op basis van de ervaringen tijdens een proefproject en de informatieve en financiële meerwaarde die we kunnen bieden, heeft KLAV een partnership met SD Worx afgesloten. SD Worx is een professionele en kwaliteitsvolle partner, waar persoonlijk contact en advies op maat centraal staan.

Ook de nabijheid van hun kantoren, het ‘what you see is what you get-principe’ en - zeker niet onbelangrijk – met name hun goede prijs-kwaliteitverhouding hebben voor ons de uiteindelijke doorslag gegeven.

 

Uw voordelen 

›  Begeleiding met kennis van zaken 
›  Een kwaliteitsvolle dienstverlening 
›  Informatie op maat 
›  En natuurlijk: u geniet van een voordelig tarief  

 

Begeleiding met kennis van zaken

Bij SD Worx zijn vandaag al heel wat apotheken klant. Ze hebben dus voldoende kennis in huis van het paritair comité 313. Ook in de toekomst centraliseren ze alle apotheekdossiers binnen hetzelfde team.

Als apotheker-werkgever kunt u met uw basisvragen bij KLAV terecht. Enkele KLAV-medewerkers hebben ondertussen hun basisopleiding sociale wetgeving achter de rug. Geraken we er zelf niet uit, dan doen we een beroep op de expertise van SD Worx.

In ons partnership staat persoonlijke begeleiding centraal, zodat u weet bij wie u terecht kunt.

 

Een kwaliteitsvolle dienstverlening

In onze samenwerking met SD Worx nemen we uiteraard de bezorgdheden mee die in het veld leven. We maakten op voorhand duidelijke afspraken rond advies op maat. En net zoals KLAV zelf, gaat ook SD Worx voor een kwalitatieve service en correcte verwerking.

We willen samen zorgen voor meer diepgang in de contacten tussen de apotheker en zijn sociaal secretariaat en natuurlijk vergeten we de proactiviteit niet. Daarom zullen we regelmatig een bevraging houden bij onze leden die mee in het partnership stappen. Mocht het nodig blijken, kunnen we zo kort op de bal spelen en bijsturen waar nodig.

Hebt u toch klachten of suggesties? Dan kunt u altijd bij KLAV terecht. Als buffer tussen de apotheekwerkgever en het sociaal secretariaat waken we over de geleverde kwaliteit. Hierbij streven we naar een zo hoog mogelijke tevredenheid van onze leden.

 

Informatie op maat

KLAV en SD Worx vertalen de sociale wetgeving naar uw apotheekpraktijk. We voorzien regelmatig informatie op maat van onze doelgroep, in de vorm van thema-acties, infosessies of nieuwsbrieven. Zo houden we u op de hoogte van belangrijke nieuwigheden (bijv. nieuwe reglementering i.v.m. de opzegtermijnen), geven we een antwoord op veelgestelde vragen (bijv. wel of niet toekennen van een eindejaarspremie) of maken we een dossier over een specifiek thema (bijv. waarmee rekening houden bij deeltijdse arbeid). Altijd met onze doelgroep in het achterhoofd, dus specifiek op de apotheek gericht.

Door ons partnership bestaat de mogelijkheid tot regelmatige en voordelige groepsacties, opnieuw specifiek voor apotheken (bijv. Laat uw arbeidsreglement nakijken aan een voordelige prijs).

 

En natuurlijk: u geniet van een voordelig tarief

Voor de loonberekeningen geniet u van substantieel voordelige tarieven. Afhankelijk van uw huidige partner en uw huidig tarief bespaart u tussen de 15 à 40%, of misschien zelfs meer.

© 2020 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy