Brandpreventie in de apotheek: groepsaankoop

dinsdag 12 januari 2021
Terug naar overzicht

Brandpreventie is essentieel voor een veilige apotheekwerking. Om ervoor te zorgen dat jouw apotheek aan de wettelijke vereisten voldoet, organiseren wij een groepsaankoop brandblusapparaten, rookmelders en pictogrammen.

De apotheek moet – als publiek toegankelijk gebouw – voldoen aan een aantal basisregels op het vlak van brandveiligheid:

• Er moet één brandblusapparaat van 6 liter aanwezig zijn per 150m.

• Je bent verplicht om de pictogrammen 'blusser' en 'uitgang' duidelijk zichtbaar op te hangen.

• Rookmelders zijn niet verplicht in handelspanden. Indien er echter een woonlokaal aanwezig is, dan geldt de wetgeving voor particuliere woningen en dan moet er één rookmelder per verdieping aanwezig zijn.

Om ervoor te zorgen dat jouw apotheek aan deze vereisten voldoet, organiseren wij een groepsaankoop brandblusapparaten, rookmelders en pictogrammen. Hiervoor werken we samen met de firma Sicli, die qua prijs-kwaliteit het meest scherpe aanbod biedt.

 

Ons aanbod

 

KLANT TD

GEEN KLANT TD

Schuimsnelblusser 6L 
(inclusief transport en plaatsing)

€ 167,80

(€ 52 korting)

 

€ 182,80

(€ 37 korting)

Rookmelder

€ 17,50

€ 20,00

Pictogram 'blusser'

€ 3,50

€ 5,00

Pictogram 'uitgang'

€ 3,50

€ 5,00


Opgelet
:

Je bent verplicht om je brandblusapparaten jaarlijks te laten keuren. Sicli biedt dit jaarlijks onderhoud aan in een all-in formule. Ook dit onderhoud kan je via ons extra voordelig aanvragen: € 26 per jaar per brandblusapparaat.

Inbegrepen zijn de keuring van het toestel en de verplaatsingskosten van de technieker. Indien er onderdelen van het toestel moeten worden vervangen, zullen er geen bijkomende kosten worden aangerekend.

De firma neemt jaarlijks contact op met jou om samen een datum voor de keuring af te spreken. Zij factureren ook rechtstreeks de keuring.


Geïnteresseerd?

Schrijf je dan in voor deze groepsaankoop via dit formulier. Daar kan je jouw bestelling à la carte samenstellen. Inschrijven kan tot en met vrijdag 5 februari 2021.

Wij bezorgen jouw gegevens vervolgens aan Sicli, zodat zij verder contact met jou kunnen opnemen om een datum voor levering en plaatsing overeen te komen. Houd rekening met een termijn van ongeveer zes weken tussen het doorgeven van jouw bestelling en de effectieve levering en plaatsing.

Zijn er al brandblussers van een ander merk aanwezig in jouw apotheek, maar heb je nog geen contract voor de jaarlijkse keuring of ben je hier niet tevreden van? Ook dan kan je bij Sicli terecht. We raden je in dat geval wel aan om na te gaan of je het lopende contract bij je huidige firma kan annuleren.

Mocht je nog verdere vragen hebben over deze groepsaankoop, aarzel dan niet om ons te contacteren via info@klav.be of op het nummer 011 28 78 00.
© 2022 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy