Burn-out bij apothekers: beluister de nieuwe aflevering van onze podcast KonKlav!

dinsdag 17 januari 2023
Terug naar overzicht

Donkere, regenachtige dagen zijn niet goed voor het gemoed. Combineer dat nog eens met het drukke en stresserende werkleven in de apotheek en je hebt het ideale recept voor een mogelijke dip. Zorgen voor patiënten - een evidentie als je in de apotheek staat - wordt plots niet meer vanzelfsprekend als je zelf niet meer goed in je vel zit.

In de nieuwe aflevering van onze podcast KonKlav spreken we met Lode Godderis - professor arbeidsgeneeskunde aan de KU Leuven en CEO van de externe preventiedienst IDEWE - over het fenomeen burn-out in de zorg. Wat is burn-out? Hoe voorkom je dit? En hoe ga je om met collega's die met een burn-out te maken krijgen? Ga snel naar ons Spotify-kanaal om het volledige gesprek te beluisteren:

 

» Beluister de KonKlav-aflevering rond burn-out hier «

 

 

 Heb je de vorige afleveringen van KonKlav gemist? Geen probleem: op ons Spotify-kanaal vind je een overzicht van al onze podcasts: van magistrale bereidingen tot de kwestie zorg vs. zaak. Klik hier naar ons kanaal te gaan. Wil je jouw mening graag kwijt over de podcast? Bezorg ons deze via info@klav.be. Alle feedback en suggesties zijn welkom!


© 2024 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy