De zorgwoning van de toekomst is een innovatie-en sensibiliseringsproject over levensbestendig wonen met de nadruk op mensgerichte zorgkwaliteit - mede om het wonen in RVT en serviceflats aangenamer te maken.
KLAV is een belangrijke partner: we vonden het noodzakelijk dat de apothekers een stem kregen in de ontwikkeling van de 'apotheek van de toekomst', één van de 3 demoruimtes binnen het project.

  • De apotheek van de toekomst. KLAV integreert een concept en een visie in het project. Door samen te werken met andere participanten buiten de sector, maken we kennis met nieuwe technologieën, diensten en producten die een plaats kunnen hebben in de toekomstige apotheek. Met hoofdzakelijk als doelstelling om vorm te geven aan de veranderende rol van de apotheker, opdat je als apotheker tijd kunt maken voor zorg en gezondheid, gericht en op maat van de patiënt. Kortom: de apotheker als bewaker van de gezondheid van de patiënt.
    KLAV kon hier niet ontbreken!
  • De zorgwoning geeft een impressie van hoe serviceflats er in de toekomst kunnen uitzien en hoe men denkt dat de doelgroep zich langer flexibel en vrij kunnen bewegen in hun eigen omgeving, mét diensten aan huis. Er wordt aandacht besteed aan de veranderende trends binnen onze samenleving.
  • De zorgwoning + reikt ideeën en mogelijke technologiën aan naar zwaar zorgbehoevenden. Hoe kan deze doelgroep toch nog in contact blijven met familie, kennissen? Hoe kunnen we de kwaliteit van zorg verbeteren?

Wij willen onze achterban sensibiliseren naar een gewijzigde invulling van het beroep - u zult er zeker enkele ideeën op doen! 

 

Meer info: www.carehomeofthefuture.be

              

© 2023 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy