Webinar De immuniteit van onze darmen

Terug naar overzicht

Datum

30 september 2021 om 20:00

Omschrijving

Het gamma in de apotheek aan OTC-producten, die bijdragen tot onze immuniteit door een werking uit te oefenen op onze darmen, is immens. Meestal gaat het om combinatiepreparaten met soms ingewikkelde samenstellingen. Denk dan maar aan allerhande vitamines, mineralen, prebiotica, probiotica, beta-glycanen of lactoferrine.


Als apotheker is het moeilijk om door het bos de bomen nog te zien: welk preparaat kan je aanraden voor een specifieke patiënt, en wat is de wetenschappelijke evidentie voor deze producten?

Daarom organiseren wij op donderdag 30 september een gratis webinar rond dit thema. Wannes Thys zal ons deze avond wegwijs maken in het oerwoud aan supplementen. Hij is PhD. in de bio-ingenieurwetenschappen en co-auteur van het recent in The Lancet gepubliceerde artikel 'Efficacy and safety of spore-forming probiotics in the treatment of functional dyspepsia: a pilot randomised, double-blind, placebo-controlled trial'.


Praktisch
 
Wanneer? Donderdag 30 september 2021

Waar?
Online

Hoe laat?
Vanaf 20u (met een voorzien einde om 22u)

Prijs?
Gratis voor KLAV-leden!

Accreditering
is aangevraagd.


Geïnteresseerd?
Registreer je dan via onderstaand formulier. Inschrijven kan tot en met woensdag 29 september.
Uiterlijk de dag voor de webinar bezorgen wij je een link om deel te kunnen nemen aan de sessie.

Heb je toch geen link ontvangen? Laat ons dit dan tijdig weten, voor woensdag 29/09 12u, zodat wij je alsnog een link kunnen bezorgen.

Locatie

Online

Inschrijven


Voornaam

Naam

E-mailadres

Naam apotheek

APB nummer apotheek

Eventuele opmerkingen

 

Code


 

© 2021 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy