Zorg vs. Zaak: KLAV-eindejaarsdebat

Terug naar overzicht

Datum

02 december 2021 om 20:15

Omschrijving

De toekomst brengt heel wat onzekerheden met zich mee, ook voor onze sector. Als apotheker moeten we meer zijn dan enkel zorgverlener. Om relevant te blijven, moeten we durven innoveren en inzetten op sterk ondernemerschap. Op donderdag 2 december 2021 gaan we dieper in op dit thema tijdens een online debat voor Limburgse apothekers.

Ondernemer Johan Thijs, CEO van de KBC Group, werpt zijn blik op de vele uitdagingen die heel wat sectoren vandaag doormaken. Vanuit het RIZIV verwelkomen we Francis Arickx, hoofd Farmaceutisch Beleid. Dirk Vos en Koen Straetmans vertegenwoordigen respectievelijk VAN en APB. Samen zullen zij de huidige situatie van ons beroep tegen het licht houden en een blik werpen op onze toekomst. Het debat wordt gemodereerd door Indra Dewitte, hoofdredactrice van Het Belang van Limburg.

Kortom: het belooft een inspirerende avond te worden in het digitale bijzijn van jouw Limburgse collega's. Daarnaast hebben de jonge apothekers van JongKLAV een zeer smakelijk nieuwtje, dat ze met plezier aan jou zullen voorstellen tijdens dit event.

 

Praktisch

Wanneer? Donderdag 2 december 2021

Waar? Online

Hoe laat? 20u15

Voor wie? Voor KLAV-leden

Prijs? Gratis!

 

Wil je er graag bij zijn? Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Iedereen die zich inschrijft voor donderdag 25 november ontvangt van ons een goodiebag met informatie van onze sponsors, leuke gadgets én een voorproevertje van 'Hoesting', het project waar onze JongKLAV'ers zich de voorbije maanden mee hebben beziggehouden. Laattijdige inschrijvers kunnen uiteraard nog deelnemen aan de livestream, maar ontvangen hun goodiebag pas op een later moment.

Uiterlijk de dag voor de webinar bezorgen wij je een link om deel te nemen aan het debat. Houd jouw mailbox (en spamfolder) dus goed in de gaten. Geen link ontvangen? Laat het ons dan weten, zodat we jou alsnog de link kunnen bezorgen.

Locatie

Online
De inschrijftermijn voor dit event is verlopen.
© 2022 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy