Hoesting

Terug naar overzicht

Omschrijving

Hoesting is het smaakvolle resultaat van een samenwerking tussen jonge apothekers. Deze unieke jenever verenigt 7 kruiden die elk geneeskrachtige eigenschappen krijgen toegeschreven, waaronder klaproos en ijzerhard, planten die de hoestkriebel verzachten en die dankzij hun kenmerkende smaak doen verlangen naar meer. Hoesting dus: krachtig als shotje en de ideale smaakmaker in cocktails.

Met passie gemaakt, met goesting gesmaakt.

 

 

Het verhaal achter Hoesting

Het team jonge apothekers van JongKLAV wilde na een vermoeiende en eenzame coronaperiode mensen terug verenigen. En wat brengt mensen beter samen dan een lekker glas? De beslissing om een unieke drank te stoken was dan ook snel genomen.

De apothekers creëerden een smaakvolle jenever en verloren daarbij hun achtergrond niet uit het oog. Maar liefst 7 kruiden, die elk hun eigen geneeskrachtige eigenschappen krijgen toegeschreven, komen hier samen in een kruidige en frisse combinatie. Klaproos en ijzerhard vormen de primaire smaakbasis. Beiden hebben een verzachtende werking op de hoestkriebel en doen je dankzij hun smaak verlangen naar meer. De naam Hoesting was zo ook meteen geboren!

 

 

Bijsluiter

Wil jij meer weten over Hoesting, de kruiden die aan de basis van deze drank liggen en hun achtergrond? Check dan deze bijsluiter!

 

 

Cocktailrecepten

Hoesting kan je puur drinken, als shotje, maar je kan deze jenever ook gebruiken om jouw cocktails een eigen karakter te geven. Klik hier voor enkele heerlijke recepten, speciaal ontwikkeld voor Hoesting!

 

 

Goesting gekregen? Bestel jouw fles Hoesting!

Vul onderstaand formulier in om jouw fles Hoesting te bestellen. Ideaal om te delen met vrienden, als geschenk voor familie - of om gewoon heerlijk zelf van te genieten. 😉

 

Prijs

Genieten van een glaasje Hoesting of een lekkere cocktail kan aan een prijs van:

• € 38/fles voor KLAV-leden.

• € 43/fles voor niet KLAV-leden.

Op zoek naar dat tikkeltje meer of wil je graag een uniek cadeautje schenken voor een feestelijke gelegenheid, dan kan je voor onze luxeverpakking kiezen. Deze bevat - naast een fles Hoesting - 2 cocktailglazen, de ingrediënten om 2 Hoesting-Collins cocktails te maken, 2 cocktailrecepten, de unieke papieren bijsluiter en 4 onderzettertjes. Opgelet: luxeverpakkingen kan je enkel fysiek komen afhalen op KLAV en worden niet per post verzonden.

• KLAV-leden kunnen de luxeverpakking aanschaffen voor een prijs van € 46/box.

• Niet-KLAV leden betalen € 51/box.

 

Betaling

Na bestelling ontvang je van ons een mailtje met een bevestiging. Hierin kan je je factuur terugvinden.

Tariferende leden/klanten kunnen er voor kiezen om de betaling via een afhouding van de tarificatietegoeden uit te voeren.

Zodra wij jouw betaling hebben ontvangen, gaan we aan de slag met je pakje.

 

Levering

Je kan voor één van onderstaande opties kiezen:

  1. Je kan je pakje op je thuisadres laten bezorgen (met verzendkosten en enkel voor flessen; luxeverpakkingen moeten fysiek worden afgehaald).
  2. Je kan je pakje komen ophalen op onze kantoren (Ilgatlaan 5, 3500 Hasselt).
  3. Ben je tariferend lid? Dan kunnen we jouw pakket gratis bezorgen via de verdeling van de voorschriften. Bestel je voor de 20ste van de maand, dan geven wij je bestelling diezelfde maand mee met de voorschriften.

 

Heb jij nog vragen of opmerkingen over jouw bestelling? Laat ze dan zeker achter in het bestelformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

Inschrijven


Voornaam

Naam

E-mailadres

Ik ben ouder dan 18 jaar

Ja, ik ben 18 jaar of ouder
Nee, ik ben jonger dan 18 jaar

Ik ben

Ik wil # flessen bestellen

Ik wil # luxeverpakkingen bestellen

Leveringswijze

Straat + nummer

Postcode + gemeente

Betaling

Naam apotheek (indien van toepassing)

Facturatie naam + voornaam

Facturatie straat + nr

Facturatie postcode

Facturatie gemeente

BTW-nummer

APB-nummer (indien van toepassing)

Eventuele opmerkingen

 

Code


 

© 2022 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy