JongKLAV: Infoavond Psychofarmaca bij jonge kinderen

Terug naar overzicht

Datum

05 oktober 2022 om 20:00

Omschrijving

Op woensdag 5 oktober organiseren wij een uniek bezoek aan het Kinder Psychiatrisch Centrum (KPC) in Genk. Je zal van dokter Peter Emmery, medisch directeur van het KPC, toelichting krijgen over de werking van het centrum, dat dit jaar maar liefst 20 kaarsjes mag uitblazen.


Naast een bezoek aan deze boeiende locatie zal dokter Emmery meer vertellen over het gebruik van psychofarmaca bij jonge kinderen. Hij zal informatie geven over het gebruik van Abilify® in aangepaste doseringen, de opstart van methylfenidaat, het gebruik van melatonine, en meer!

Kortom: deze avond mag je zeker niet missen als je een blik achter de schermen wil krijgen van het proces dat ouders en kinderen doorlopen als ze in het centrum terechtkomen.


Praktisch

Wanneer? Woensdag 5 oktober 2022

Waar? Schiepse Bos 8, 3600 Genk

Hoe laat? Ontvangst om 20u, start om 20u15

Prijs? Gratis voor leden van JongKLAV

Accreditatie is aangevraagd.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Evenement is volzet - Schrijf je in voor onze reservelijst

Klik hier om je in te schrijven op onze reservelijst. Afhankelijk van het aantal geïnteresseerden zullen wij bekijken om eventueel een tweede bezoek aan het Kinder Psychiatrisch Centrum te organiseren. Zodra we meer nieuws hebben, brengen we je op de hoogte.

 

» Klik hier om je in te schrijven op de reservelijst «

Locatie

Schiepse Bos 8, 3600 Genk
De inschrijftermijn voor dit event is verlopen.
© 2023 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy