Webinar Afbouw van slaapmedicatie

Terug naar overzicht

Datum

07 februari 2023 om 20:00

Omschrijving

Vanaf 1 februari 2023 voorziet het RIZIV - in het kader van een pilootproject van APB - een terugbetaling voor de geleidelijke afbouw van slaapmedicatie via magistrale bereidingen. Op die manier kan je als apotheker mensen bijstaan om het gebruik van slaapmiddelen terug te dringen. Dat is broodnodig, want elke dag worden er meer dan één miljoen slaapmiddelen gebruikt in ons land.

Op dinsdag 7 februari kan je deelnemen aan een gratis webinar waarin de afbouw van benzodiazepines zal worden toegelicht. Komt onder meer aan bod: inclusiecriteria, kostprijs, verloop, afbouwprogramma's, verantwoordelijkheden van alle betrokken personen... Ook het MFO-pakket en de samenwerking met de lokale huisartsen zal worden besproken. Na de sessie is er de mogelijkheid om vragen te stellen via chat.

 

Praktisch

Wanneer? Dinsdag 7 februari 2023

Waar? Online

Hoelaat? Start om 20u met een voorzien einde om 21u30

Prijs? Gratis voor KLAV-leden en klanten van onze tarificatiedienst

 

Geïnteresseerd? Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Dat kan tot en met maandag 6 februari 12u.

Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt. Daarom willen we alle ingeschrevenen vragen om ook effectief deel te nemen. Maandag zullen wij alle deelnemers per mail een deelnamelink bezorgen.

Locatie

Online
De inschrijftermijn voor dit event is verlopen.
© 2024 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy