Communicatietechnieken in de apotheek

Terug naar overzicht

Datum

21 maart 2023 om 20:00

Omschrijving

Sta je reeds enkele jaren in de apotheek en merk je dat de communicatie met de patiënt in de apotheek steeds meer een uitdaging wordt? Neem je graag je eigen communicatietechnieken onder de loep en sta je open voor feedback? Dan is onze opleiding communicatietechnieken echt iets voor jou!

Deze opleiding wordt georganiseerd in kleine groepjes van vijf deelnemers. Tijdens deze sessie zal iedere deelnemer één casus voordragen samen met een getrainde simulatiepatiënt. De casus wordt opgenomen en achteraf besproken met de andere deelnemende apothekers.

De opleiding wordt geleid door communicatie-expert en prof. apr. Veerle Foulon. Naast haar lessen aan de KU Leuven begeleidt Veerle ook verschillende masterproefstudenten en enkele doctoraatstudenten. Bovendien is zij sinds enkele maanden ook actief als decaan.

 

Praktisch

Wanneer? Dinsdag 21 maart

Waar? Zaal Galenus, Ilgatlaan 3 - 3500 Hasselt

Hoelaat?

ο Ontvangst vanaf 20u

ο Start om 20u15, met een voorzien einde om 23u30

Prijs? Gratis voor KLAV-leden!

Accreditering is aangevraagd.

Wij voorzien broodjes voor alle deelnemers om de opleiding met een gevulde maag te beginnen.

 

Geïnteresseerd?

Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Dat kan tot en met vrijdag 17 maart.

Wacht niet te lang met inschrijven, want de plaatsen zijn beperkt. Is de deelnemerlimiet bereikt maar wil je toch graag deze opleiding volgen? Laat het ons dan weten zodat wij je op de reservelijst kunnen zetten. 

Locatie

Zaal Galenus, Ilgatlaan 3, 3500 Hasselt
De inschrijftermijn voor dit event is verlopen.
© 2024 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy