JongKLAV: Let's talk about sex

Terug naar overzicht

Datum

27 maart 2023 om 20:00

Omschrijving

Wat er tussen de lakens gebeurt, is anno 2023 vaak nog steeds taboe. Toch is het belangrijk dat je als zorgverlener de dialoog met de patiënt durft aangaan op het vlak van seksualiteit. Hoe reageer je bijvoorbeeld wanneer een patiënt vraagt naar noodanticonceptie voor zijn lief? Op welke manier maak je duidelijk dat intimiteit beter on hold wordt gezet bij een vaginale schimmelinfectie? En hoe pak je een eerste aflevering aan van een erectiebevorderend geneesmiddel?


Om je als apotheker zo goed mogelijk voor te bereiden op deze gesprekken, organiseren wij een opleiding in samenwerking met Sensoa. Zij zullen communicatietechnieken met ons delen die zij specifiek voor de apotheek hebben ontwikkeld. Dit gebeurt aan de hand van verschillende casussen.

Op die manier leer je de theoretische kennis die je vergaart tijdens onze opleiding over soa’s toepassen in de praktijk – al is het niet absoluut noodzakelijk om die vooropleiding te volgen. Nadien is al jouw feedback welkom, zodat Sensoa de technieken waar nodig kan bijsturen en deze zo nauw mogelijk kan laten aansluiten op de apothekersrealiteit.

 

Praktisch

Wanneer? Maandag 27 maart

Waar? Zaal Galenus (Ilgatlaan 3, 3500 Hasselt)

Hoelaat? Start om 20u met een voorzien einde om 22u.

Prijs? Gratis voor leden van JongKLAV

Accreditering wordt aangevraagd

 

Geinteresseerd?

Schrijf je dan in via onderstaand formulier en doe dit vóór vrijdag 24 maart.

De plaatsen zijn beperkt tot 30 deelnemers dus wacht niet te lang met inschrijven!

Locatie

Zaal Galenus, Ilgatlaan 3, 3500 Hasselt
De inschrijftermijn voor dit event is verlopen.
© 2023 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy