Workshop medicatieschema: deel 1 voor groentjes

Terug naar overzicht

Datum

20 mei 2015 om 20:00

Omschrijving

Workshop: Hoe maak ik een goed medicatieschema?

Bent u nog een groentje in het maken van medicatieschema’s? Geen probleem, al doende leert u! Daarom organiseert KLAV twee interessante avonden vol tips en tricks om een goed medicatieschema te maken.

Aan de hand van enkele casussen uit de dagdagelijkse apotheekpraktijk stellen we op deze leerrijke avond samen medicatieschema’s op, begeleid door een ervaringsdeskundige. Zo leert u meteen de knepen van het vak!

 

Tijdens deze eerste avond maakt u stap voor stap kennis met de farmacotherapie en leert u oog hebben voor posologie en interacties. 

 

Tijdens een tweede avond, op dinsdag 26 mei, gaan we als vervolg dieper in op farmaceutische zorg en doen we een medicatiereview. U leert een medicatieschema systematisch beoordelen om zo de therapie te optimaliseren door problemen gerelateerd aan geneesmiddelen te identificeren, op te lossen en te voorkomen. Deze avond is dus ook voor de gevorderden en experten zeker een aanrader!

 

Hieronder kunt u zich inschrijven voor deze basisopleiding (deel 1) over het medicatieschema. Klik hier om u in te schrijven voor de vervolgopleiding op dinsdag 26 mei

Wilt u alleen deze basisopleiding (deel 1) volgen of hebt u enkel zin om dieper in te gaan op het medicatieschema (deel 2), dat kan! Wees er wel snel bij, het aantal inschrijvingen is beperkt!

 

Is deze workshop volzet? Via deze link kunt u uw interesse aangeven opdat we eventueel een bijkomende sessie kunnen organiseren

Locatie

Galenus, Ilgatlaan 3, 3500 Hasselt
De inschrijftermijn voor dit event is verlopen.
© 2024 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy