Workshop medicatieschema: deel 2 voor gevorderden en experts

Terug naar overzicht

Datum

26 mei 2015 om 20:00

Omschrijving

Workshop: Hoe maak ik een goed medicatieschema?

Bent u nog een groentje in het maken van medicatieschema’s? Geen probleem, al doende leert u! Daarom organiseert KLAV twee interessante avonden vol tips en tricks om een goed medicatieschema te maken.

Aan de hand van enkele casussen uit de dagdagelijkse apotheekpraktijk stellen we op deze leerrijke avond samen medicatieschema’s op, begeleid door een ervaringsdeskundige. Zo leert u meteen de knepen van het vak!

 

Tijdens deze tweede avond gaan we dieper in op farmaceutische zorg en doen we een medicatiereview. U leert een medicatieschema systematisch beoordelen om zo de therapie te optimaliseren door problemen gerelateerd aan geneesmiddelen te identificeren, op te lossen en te voorkomen. Deze avond is het vervolg van de basisopleiding, maar is dus ook voor de gevorderden en experten zeker een aanrader! 

 

Op woensdag 20 mei organiseren we tijdens al een basisopleiding voor de 'groentjes'. Tijdens die eerste avond maakt u stap voor stap kennis met de farmacotherapie en leert u oog hebben voor posologie en interacties. 

 

Hieronder kunt u zich inschrijven voor deze tweede workshop over het medicatieschema voor gevorderden.

Klik hier om u in te schrijven voor de basisopleiding op woensdag 20 mei

 

Wilt u alleen de basisopleiding (deel 1) volgen of hebt u enkel zin om dieper in te gaan op het medicatieschema (deel 2), dat kan! Wees er wel snel bij, het aantal inschrijvingen is beperkt!

 

Is deze workshop volzet? Via deze link kunt u uw interesse aangeven opdat we eventueel een bijkomende sessie kunnen organiseren

Locatie

Galenus, Ilgatlaan 3, 3500 Hasselt
De inschrijftermijn voor dit event is verlopen.
© 2024 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy