Groepsaankoop | Temperatuurloggers

Terug naar overzicht

Omschrijving

Volgens het KB 2009 ben je als apotheker verplicht om op regelmatige wijze de temperatuur van de koelkast te controleren en te registreren. Dat doe je snel én betrouwbaar aan de hand van een temperatuurlogger. 

Gedaan met herinneringen en manuele registraties, een temperatuurlogger registreert de temperatuur automatisch. Je hoeft hem alleen nog maar aan je computer te koppelen, en er wordt automatisch een PDF-document aangemaakt. 

Naar aanleiding van de blijvende vraag herhalen we dit najaar opnieuw een groepsaankoop van temperatuurloggers. We vergeleken opnieuw enkele toestellen, waarbij de EBI300 van het merk EBRO uit de bus kwam als de logger met de beste prijs-kwaliteit verhouding. 

 

VOORDEELTARIEVEN (excl. BTW) 

> Lid beroepsvereniging & klant tariferingsdienst: € 80

> Lid beroepsvereniging & geen klant tariferingsdienst: € 83*

> Geen lid beroepsvereniging & klant tariferingsdienst: € 85

> Geen lid beroepsvereniging & geen klant tariferingsdienst: € 89*

*Exclusief verzendkosten voor niet-tariferende KLAV-leden en niet-leden. Tariferende leden krijgen de temperatuurloggers gratis geleverd bij de ophaling van de voorschriften in oktober. 


BESTELLEN?

Je kan één of meerdere temperatuurloggers bestellen vóór 7 september via het inschrijvingsformulier hieronder.

De inschrijftermijn voor dit event is verlopen.
© 2022 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy