Gezocht: Administratief medewerker tarificatie & facturatie

maandag 20 februari 2023
Terug naar overzicht

Wij zijn op zoek naar een klantgerichte collega die goesting heeft om mee te zorgen voor een correcte, volledige en tijdige tarificatie en facturatie van farmaceutische producten en prestaties voor onze klanten-apothekers.

 

Heb jij een bachelor werk- en denkniveau en beschik je over een flinke dosis motivatie? Ben je bekend met de tarificatie en facturatie van farmaceutische producten en prestaties? Deins je niet terug van administratie en vind je het leuk om het merendeel van de dag computertaken uit te voeren? Omschrijf jij jezelf als een communicatief iemand die nauwkeurig en gestructureerd te werk gaat? En ben jij een teamspeler die het een uitdaging vindt om elke deadline met glans te halen? 

Dan ben jij misschien wel dé persoon die wij zoeken om ons team tarificatie & facturatie te vervolledigen. Je scoort alvast bonuspunten als je kennis hebt van het Frans en de RIZIV-regelgeving.

 

» Bekijk de volledige vacature hier en solliciteer vóór 31 maart 2023 «

© 2024 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy