Google sluit apotheken

woensdag 06 mei 2020
Terug naar overzicht

Via onze telefonische helpdesk ontvingen wij vandaag de melding dat Google apotheken verkeerdelijk weergeeft als 'tijdelijk gesloten'. Dat blijkt het geval te zijn voor àlle apotheken en zorgverleners.

Een vervelende zaak, want daardoor hebben verschillende apothekers al telefoontjes gekregen van patiënten die zich afvragen waarom de apotheek plots gesloten is. En dat op een moment waarop de werklast voor apothekers al vrij hoog ligt.

Vanmiddag kregen we via VAN het bericht dat dit het gevolg zou zijn van een bug bij Google zelf, althans volgens het kabinet van minister De Block. Dat werd ook bevestigd door Google zelf. "We hebben meteen onderzocht wat er is misgelopen, zodat we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen. Inmiddels zijn al onze teams op de hoogte en zal er binnen afzienbare tijd een aanpassing worden doorgevoerd”, aldus de woordvoerder van Google België.

In afwachting daarvan, kan je de openingsuren van jouw apotheek ook manueel aanpassen. Hieronder leggen we beknopt uit hoe je dat doet:

 

>> Hoe pas je je openingsuren op Google manueel aan <<


© 2021 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy