Groepsaankoop boeken

dinsdag 04 januari 2022
Terug naar overzicht

Recent verschenen er van de boeken Commentaren Medicatiebewaking en Het Informatorium Medicamentorum nieuwe geactualiseerde edities. Via deze groepsaankoop krijg je de kans om deze referentiewerken tegen een voordeeltarief aan te kopen!

Omdat we af en toe de vraag kregen naar het boek FNA, werd ook dit mee opgenomen in onze groepsaankoop. Let wel op: het boek FNA is een uitgave van 2013. Als je dit boek nog liggen hebt in je apotheek, hoef je dit dus zeker niet opnieuw aan te kopen.

Je kan deelnemen aan deze groepsaankoop door het online inschrijvingsformulier in te vullen.

De levering is inbegrepen voor tariferende klanten. Apotheken die niet bij KLAV-LTD tariferen, kunnen de bestelling gratis afhalen bij KLAV of betalen verzendkosten (de prijs is afhankelijk van het gewicht van de boeken).

Ben je op zoek naar andere basiswerken voor in de apotheek?

Neem dan een kijkje op het KLAV-portaal bij ACCO: https://shop.acco.be/klav 
Gebruik bij het afrekenen de kortingcode van KLAV en geniet van een mooie korting en gratis verzending.

 

 
 
Informatorium Medicamentorum 2021
Het naslagwerk Informatorium Medicamentorum (IM) geeft informatie over alle geneesmiddelen die in Nederland in gebruik zijn.
Deze nieuwe uitgave - editie 2021 - is vernieuwd en geactualiseerd met de introductie van 35 nieuwe stoffen en ruim 300 stofcombinaties, zeven herziene hoofdstukken en vele andere inhoudelijke wijzigingen.

IM is ook digitaal te raadplegen in de KNMP Kennisbank. Deze module bevat meer informatie dan het boek en de informatie wordt dagelijks geüpdate. Een abonnement kan alleen rechtstreeks met KNMP afgesloten worden.

Publicatiedatum: 17 februari 2021
Aantal pagina's: 1862
Taal: Nederlands
Uitgever: KNMP

Winkelprijs:                      € 485
Prijs KLAV lid + lid LTD:   € 394 (20% korting)
Prijs KLAV-lid:                  € 418.25 (15% korting)

*prijs excl 6% BTW
 
 
 
 
Formularium der Nederlandse Apothekers 2013
Het Formularium der Nederlandse Apothekers (FNA) is een verzameling gestandaardiseerde voorschriften van geneesmiddelen voor openbare apotheken en ziekenhuisapotheken die zelf geneesmiddelen bereiden. Dit is een uitgaven van 2013. Indien je deze editie nog hebt, hoef je die zeker niet opnieuw aan te kopen.

Het FNA is ook digitaal te raadplegen in de KNMP Kennisbank. De digitale versie is uitgebreider dan het boek. Een abonnement kan alleen rechtstreeks met KNMP afgesloten worden.

Uitgave: 2013
Aantal pagina's: 896
Taal: Nederlands
Uitgever: KNMP


Winkelprijs:                      € 338
Prijs KLAV-lid + lid LTD:  € 208.8 (40% korting)
Prijs KLAV-lid:                  € 242.6 (30% korting)


*prijs excl 6% BTW
 
 
 
 
Commentaren Medicatiebewaking 2021/2022
De nieuwe editie van het boek Commentaren Medicatiebewaking is uit. Het boek, met uitleg over en adviezen bij geneesmiddeleninteracties, contra-indicaties en overgevoeligheden is bijgewerkt naar de laatste inzichten.

Naast het boek is er ook de website CM online. De website is de meest actuele en complete versie. Een abonnement kan alleen rechtstreeks met Healthbase afgesloten worden.

Uitgave: 2021
Aantal pagina's: 1677
Taal: Nederlands
Uitgever: Healthbase

Winkelprijs:                      € 167.5
Prijs KLAV-lid + lid LTD:  € 134 (20% korting)
Prijs KLAV-lid:                  € 142.38 (15% korting)


*prijs excl 6% BTW

 
 
Je kan deelnemen aan deze groepsaankoop door het online inschrijvingsformulier in te vullen.
© 2022 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy