Groepsaankoop CO2-meters

maandag 07 februari 2022
Terug naar overzicht

Een gezonde werkomgeving voor jezelf, je medewerkers en jouw patiënten is essentieel. Dat geldt meer dan ooit tijdens deze coronapandemie. Zo is het belangrijk om binnenruimtes steeds voldoende te ventileren om virusverspreiding te vermijden.

MB450-serie Binnenklimaat CO2 meters

Je kan de luchtkwaliteit gemakkelijk meten met een CO2-meter. Wanneer de CO2-concentratie in een ruimte minder dan 900ppm (parts per milion) bedraagt, dan is de kans kleiner dat virusdeeltjes zich opstapelen in de binnenlucht. Maar het monitoren van CO2 in binnenruimtes is ook op andere vlakken belangrijk: slechte ventilatie kan de oorzaak zijn van futloosheid en zorgt er bijvoorbeeld voor dat mensen zich moeilijk kunnen concentreren.

Vandaag zijn bepaalde ondernemingen uit specifieke sectoren (horeca, fitness, sportzalen, evenementen en recreatieve ondernemingen) verplicht om een CO2-meter te voorzien. Voor apotheken is dit niet het geval. Toch is het ook in de apotheek belangrijk om de nodige maatregelen te nemen voor een goede verluchting, vermits er elke dag heel wat mensen samenkomen. Daarom organiseren wij een groepsaankoop CO2-meters voor apotheken.

Omdat het aanbod CO2-meters op de markt groot is, hebben wij op basis van een vooronderzoek drie types meters geselecteerd. Deze meters zijn kwalitatief en voldoen aan de technische vereisten zoals beschreven door het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid met betrekking tot sensor, zelfkalibratie, meetbereik en meetfout.

 

» Meer info & inschrijven «

© 2023 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy