Groepsaankoop | Praktijkgerichte boeken

maandag 20 april 2020
Terug naar overzicht

Praktijkgerichte boeken aan een voordeelprijs kopen? Dat kan dankzij onze nieuwe groepsaankoop! We voorzien voor onze leden een speciaal aanbod, waarmee je voor verschillende titels kortingen tot 40% kan krijgen.

De levering is voorzien in juni 2020 (op voorwaarde van tijdige levering bij KLAV). Levering is inbegrepen voor tariferende klanten. Apotheken die niet bij KLAV-LTD tariferen, kunnen de bestelling gratis afhalen bij KLAV of betalen € 12 verzendkosten.

Je kan deelnemen aan deze groepsaankoop door het online inschrijvingsformulier in te vullen. Bestellen kan tot en met 10 mei 2020.

 
Waarom uw oplossing het probleem is - Magistraal ondernemen met het input-outputmodel
Een manager bepaalt de richting, de medewerkers bepalen de weg. Via outputgericht leiderschap krijg je je medewerkers met een groter verantwoordelijkheidsgevoel achter jouw visie. Iedere manager, ook een apotheker-titularis, wil de visie, waarden en doelen van zijn of haar organisatie in de praktijk omgezet zien. Dat vergt sturing vanuit strategie en niet vanuit operationele oplossin-gen. Dit boek richt zich tot alle leiding-gevenden. Voor apothekers en andere zorgverstrekkers worden telkens aparte voorbeelden toegevoegd.

2020, Filip Vandendriessche, Rik Moons. 200 pagina’s.
Uitgever: Lannoo.

Winkelprijs:                       € 28,19
Prijs KLAV-lid + lid LTD:  € 26,78 (5% korting)
Prijs KLAV-lid:                  € 27,34 (3% korting)

*prijs excl 6% BTW
 
 
 
 
Goed Ziek – Hoe we onze gezondheidszorg veel beter kunnen maken
In België zijn we vaak best positief over onze gezondheidszorg – tot we ernstig ziek worden. Tijd voor een wake-upcall! Ons systeem is duur, onrechtvaardig, weinig menselijk en te zeer gestuurd door belangen in de medische wereld, de farma en de politiek. Onze gezondheidszorg heeft meer baat bij zieke mensen dan bij gezonde, wat leidt tot onnodige procedures, overmedicalisering en de verspilling van middelen. In Goed Ziek vertelt Ri De Ridder waarom we in een sukkelstraatje zitten en hoe we eruit raken.

2019, Ri De Ridder. 224 pagina’s.
Uitgever: Van Halewyck.

Winkelprijs:                       € 20,68
Prijs KLAV-lid + lid LTD:  € 19.65 (5% korting)
Prijs KLAV-lid:                  € 20.06 (3% korting)

*prijs excl 6% BTW
 
 
 
 
Zorgexperts geven visie op digitalisering patiëntenzorg
Kunstmatige intelligentie, blockchain, pharmbots, zorg-apps, wearables, big data. Digitalisering kan de patiëntenzorg in de nabije toekomst ingrijpend veranderen. In het boek ‘Pharmaceutical Care in Digital Revolution’ geven zeven opinieleiders hun visie op nieuwe digitale zorgtechnologie.

2019, Claudia Rijcken. 363 pagina’s.
Taal: Engels.
Uitgever: Academic Press.

Winkelprijs:                       € 86,64
Prijs KLAV-lid + lid LTD:  € 82.31 (5% korting)
Prijs KLAV-lid:                  € 84.04 (3% korting)

*prijs excl 6% BTW

 
 
 
 
Informatorium Medicamentorum 2020

Het Informatorium Medicamentorum (IM) geeft informatie over alle geneesmiddelen die in Nederland in gebruik zijn. Alle geregistreerde toepassingen zijn hierin terug te vinden. Ook is off-label gebruik uit behandelrichtlijnen en literatuur opgenomen. De geneesmiddelen worden beschreven in stofmonografieën.

Via deze link kun je een online-abonnement nemen op Het Informatorium Medicamentorum (dit kan niet via deze groepsaankoop).

2019, 1800 pagina’s.
Taal: Nederlands
Uitgever: KNMP Medicijn Media.

Winkelprijs:                       € 475.00
Prijs KLAV-lid + lid LTD:  € 380.00 (20% korting)
Prijs KLAV-lid:                  € 403.75 (15% korting)

*prijs excl 6% BTW
 
 
 
 
Commentaren Medicatiebewaking 2019/2020

De nieuwe editie van het boek Commentaren Medicatiebewaking 2019/2020 is verschenen. Het boek, dat uitleg geeft over en adviezen bij geneesmiddel-interacties, contra-indicaties en overgevoeligheden, is bijgewerkt naar de laatste inzichten.

Boek versus online: In de boekuitgave zijn de belangrijkste rubrieken te vinden. Een aantal rubrieken is niet in de boekuitgave opgenomen, maar alleen online beschikbaar.
Mogelijkheid: bestel de nieuwste editie in boek of neem een abonnement op de onlineversie (niet mogelijk in groepsaankoop).

2019/2020.
Uitgever: Healthbase NL.
Taal: Nederlands.

Winkelprijs:                       € 149.46
Prijs KLAV-lid + lid LTD:  € 119.57 (20% korting)
Prijs KLAV-lid:                  € 134.51 (10% korting)

*prijs excl 6% BTW

 
 
 
 
Martindale – The Complete Drug Reference

De Martindale biedt onpartijdige en geëvalueerde informatie over geneesmiddelen die wereldwijd gebruikt worden. Het is samengesteld door een ervaren team van apothekers en wetenschappers die hun professionele expertise gebruiken om de meest klinisch relevante en geschikte informatie uit betrouwbare gepubliceerde bronnen te selecteren, om een onbevooroordeelde en geëvalueerde samenvatting van de literatuur te bieden.

Opgelet: Dit boek wordt pas op 22 mei 2020 gepubliceerd en kan dus pas later worden geleverd. Voor tariferende klanten van KLAV is dit kosteloos.

2020, Alison Brayfield, 4800 pagina’s.
Taal: Engels.
Uitgever: Pharmaceutical Press.

Winkelprijs:                       € 692.87
Prijs KLAV-lid + lid LTD:  € 623.58 (10% korting)
Prijs KLAV-lid:                  € 658.23 (5% korting)


*prijs excl 6% BTW
 
 
 
 
Borstvoeding

Dit handboek biedt een neutraal en helder overzicht van borstvoeding, van de bestanddelen van moedermelk over alternatieve toediening tot mogelijke complicaties. Borstvoeding is een onmisbare wetenschappelijke bron voor alle zorgverleners die met jonge kinderen in contact komen.

2019, Eline Tommelein, Joke
Muyldermans. 120 pagina’s.
Uitgever: Academia Press

Winkelprijs:                       € 16.45
Prijs KLAV-lid + lid LTD:  € 15.63 (5% korting)
Prijs KLAV-lid:                  € 15.96 (3% korting)


*prijs excl 6% BTW

 
 
 
 
FlesvoedingHet aanbod van kunstmelk is groot: diverse merken, gebaseerd op dierlijke, plantaardige en biologische melk, voor elke fase in de ontwikkeling van de baby en tegen verschillende prijzen. Huisartsen, apothekers, vroedvrouwen en diëtisten helpen ouders om hierin een keuze te maken.
Dit handboek biedt een neutraal en helder overzicht van kunstmelk en flesvoeding, van samenstelling en wetgeving tot bereiding en toediening.

2019, Eline Tommelein, Rolinde Demeyer, 104 pagina’s.
Uitgever: Academia Press

Winkelprijs:                       € 16.45
Prijs KLAV-lid + lid LTD:  € 15.63 (5% korting)
Prijs KLAV-lid:                  € 15.96 (3% korting)


*prijs excl 6% BTW
 
 
 
 
Van melk naar vaste voeding

Ouders krijgen vaak divers advies van verschillende bronnen; wanneer te starten met vaste voeding? Welke voedingsmiddelen aan te bieden en op welke manier? Wat te doen bij onderliggende medische problemen?
Vaste voeding hoort nutritioneel adequaat en veilig te zijn en aangepast aan de leeftijdsgebonden behoeften van een kind. Diëtisten, vroedvrouwen, artsen en apothekers kunnen ouders hierover adviseren. Dit handboek biedt een neutraal en helder overzicht van vaste voeding, vanaf de eerste hapjes tot twee jaar.

2020; Eline Tommelein, Rolinde Demeyer. 120 pagina’s.
Uitgever: Academia Press.

Winkelprijs:                       € 16.45
Prijs KLAV-lid + lid LTD:  € 15.63 (5% korting)
Prijs KLAV-lid:                  € 15.96 (3% korting)


*prijs excl 6% BTW
 
 
 
 
FAZODEM-map

Het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen ontwikkelde in samenwerking met het Vlaams Apothekers Netwerk en de Koninklijke Apothekersvereniging van Antwerpen de FAZODEM-map, wat staat voor farmaceutische zorg voor patiënten met dementie. Deze publicatie reikt concrete materialen aan om alle apothekers te ondersteunen in hun mogelijke rol bij dementie. Daarnaast krijg je ook toegang tot een ruime website over farmaceutische zorg bij dementie, waar je onder meer een e-learning over dementie terugvindt.

Expertisecentrum Dementie, 2017.
Taal: Nederlands

Winkelprijs:                       € 74.26
Prijs KLAV-lid + lid LTD:  € 44.56 (40% korting)
Prijs KLAV-lid:                  € 51.98 (30% korting)


*prijs excl 6% BTW
 
 
Je kan deelnemen aan deze groepsaankoop door het online inschrijvingsformulier in te vullen. Bestellen kan tot en met 8 mei 2020.
© 2022 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy