Groepsaankoop temperatuurloggers: teken hier in!

vrijdag 07 augustus 2020
Terug naar overzicht

Volgens het KB 2009 ben je als apotheker verplicht om op regelmatige wijze de temperatuur van de koelkast te controleren en te registreren. Dat doe je snel én betrouwbaar aan de hand van een temperatuurlogger. 

Naar aanleiding van de blijvende vraag herhalen we dit najaar opnieuw een groepsaankoop van temperatuurloggers. We hebben opnieuw enkele toestellen vergeleken, waarbij de EBI300 van het merk EBRO uit de bus kwam als de logger met de beste prijs-kwaliteit verhouding.


Gedaan met herinneringen en manuele registraties, een temperatuurlogger registreert de temperatuur automatisch. Je hoeft hem alleen nog maar aan je computer te koppelen, en er wordt automatisch een PDF-document aangemaakt.

 Thermometer en datalogger in één en daarmee de ideale datalogger voor transport en opslag in de farmaceutische en medische sector. In enkele ogenblikken wordt geheel automatisch een meetrapport (PDF) gegenereerd met alle informatie over het temperatuurverloop tijdens het transport.


Voordelen temperatuurlogger EBRO EBI 300

> Je hebt geen leesstation nodig: de logger is een USB-stick en kan direct met jouw computer verbonden worden.

Er is geen ingewikkelde software of installatie aan gekoppeld. Je kan je persoonlijke instellingen online via de website www.ebi300.com ingeven.

> Als je de logger met het USB-station van je computer verbindt, wordt er automatisch een PDF-document aangemaakt. Zo krijg je onmiddellijk de volledige lijst van de temperatuuropnames.

> De logger houdt tot 40 000 metingen bij.

> Er is een alarm via LED-licht wanneer de hoogst of laagst ingestelde temperatuurslimiet is overschreden.


Voordeeltarieven (excl BTW)

 > Lid beroepsvereniging & klant tariferingsdienst: € 80 (excl. BTW)
> Lid beroepsvereniging & geen klant tariferingsdienst: € 83* (excl. BTW)
> Geen lid beroepsvereniging & klant tariferingsdienst: € 85 (excl. BTW)
> Geen lid beroepsvereniging & geen klant tariferingsdienst: € 89* (excl. BTW)

* Exclusief verzendkosten voor niet-tariferende KLAV-leden en niet-leden.
Tariferende leden krijgen de temperatuurloggers gratis geleverd bij de ophaling van de voorschriften in oktober.


Geïnteresseerd?

Wil jij graag intekenen op deze groepsaankoop? Meld je dan aan via dit inschrijvingsformulier. Je kan je tot en met 7 september 2020 registreren voor deze groepsaankoop.
© 2022 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy