Herbekijk het webinar griep- en pneumokokkenvaccinatie

donderdag 03 september 2020
Terug naar overzicht

Op dinsdag 1 september trapten wij het nieuwe schooljaar af met een webinar rond griep- en pneumokokkenvaccinatie. Een erg relevant thema, zeker in de nasleep van de coronacrisis. De sessie werd dan ook massaal bekeken: meer dan 2000 collega-apothekers en huisartsen volgden het webinar live mee.

Tijdens dit webinar gingen prof. Pierre Van Damme, dr. Nathalie Van de Vyver en apr. Delphine Vauterin dieper in op de adviezen van de Gezondheidsraad, de laatste aanbevelingen omtrent de griep- en pneumokokkenvaccinatie en het prioriteren volgens doelgroep. Ook de impact van COVID-19 werd besproken.

Medisch Farmaceutisch Overleg kwam natuurlijk ook ter sprake. Dit webinar geldt als Train-the-Trainer voor het recente kwaliteitsbevorderende pakket dat KAVA en Domus Medica samen hebben gerealiseerd. Apr. Silas Rydant toonde hoe het pakket is opgebouwd, hoe je lokaal kan samenzitten en afspraken kan maken tussen huisarts en apotheker om de vaccinatiegraad te verbeteren.

Had jij andere verplichtingen die avond en kon je de sessie niet volgen? Geen probleem, want je kan het webinar integraal herbekijken via onderstaande link.

>> Klik hier om het webinar te herbekijken!

 


© 2022 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy