Maak kennis met Magistral!

maandag 07 december 2020
Terug naar overzicht

De Sint is weer vertrokken richting Spanje, maar hij heeft nog een handig cadeautje voor jou achtergelaten: de gratis app Magistral, een digitale gids voor magistraal voorschrijven!

Magistral werd door KLAV ontwikkeld in samenwerking met apothekers en huisartsen. De app biedt een helder overzicht van de meest voorgeschreven magistrale formules in Limburg. Met de geïntegreerde zoekfunctie kan je de formules filteren op specialiteitsnaam, pathologie, actieve stof, enzovoort. Bovendien krijg je bij elke formule extra informatie rond terugbetaling, maximale dosis en kinderdosering. Op die manier kan de arts in één handomdraai een magistrale formule op maat van de patiënt kiezen.

De app is vanaf nu volledig gratis te downloaden via de Apple Store of Google Play Store!

Heb je liever een papieren gids in zakformaat om magistrale formules op te zoeken? Geen probleem, je kan de papieren pocket guide voor € 5 bestellen door dit inschrijfformulier in te vullen.

© 2021 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy