Monitoring Corona in het apothekerskorps

zondag 05 april 2020
Terug naar overzicht

Tijdens deze COVID-19 pandemie werd een landelijk monitoringsproject "COVID-19 Barometer" opgestart om de status van de eerste lijn (onder meer bij huisartsen, coordinerende en raadgevende artsen, triageposten en apothekers) van nabij te volgen. Op die manier kan, indien nodig, concrete hulp worden aangeboden aan de hand van jullie feedback.

Er zijn twee 'officiële' meetmomenten voorzien per week, op maandag- en woensdagavond tussen 15u en 22u. Tijdens deze momenten is ook de helpdesk van Sciensano beschikbaar, indien er zich problemen mochten voordoen. Enkel de titularis van elke apotheek dient de enquête in te vullen. Om ervoor te zorgen dat effectief zorgverleners deelnemen aan de barometer, moet je je vanaf dinsdag 14 april aanmelden met je e-id of via de itsme-app. De gegevens worden anoniem verwerkt; enkel je e-mailadres wordt gebruikt, zodat je de resultaten van de enquête kan ontvangen. 

Kan je niet deelnemen aan de barometer tijdens de officiële momenten? Geen probleem, je kan de barometer doorlopend invullen. De resultaten zullen echter pas mee worden verwerkt in het eerstvolgende rapport.

 

>> Klik hier om naar de enquête te gaan <<


De resultaten voor week 4 (6 april - 10 april) kan je hier bekijken. 

© 2021 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy