Ontdek de cyberpolis voor apotheken

woensdag 08 december 2021
Terug naar overzicht

Het fenomeen cybercriminaliteit wint helaas steeds meer aan omvang en impact, en beperkt zich niet langer tot onvoorzichtige personen of schimmige firma's die hiervan het slachtoffer worden. Ook voor de apotheek is de dreiging reëel. Wanneer een cybercrimineel erin slaagt om jouw computersysteem over te nemen - met daarin alle data over jouw apotheek en patiënten, financiële gegevens, enzovoort - zijn de gevolgen niet te overzien.

Daarom hebben we een cyberpolis uitgewerkt, die tot stand kwam in nauwe samenwerking met Curalia Brokers en Axa. Deze verzekering is een perfecte aanvulling op de beveiligingen die jouw softwarehuis aanbiedt, al maakt het die beveiligingen uiteraard zeker niet overbodig.

Voor wie?

Als tariferende klant van KLAV kan je jouw apotheek tegen een voordelig tarief laten aansluiten bij deze gemeenschappelijke polis.

De polis loopt een heel (kalender)jaar.

Je kan de premie betalen via jaarlijkse afhouding.

KLAV treedt op als verzekeringnemer, de verzekerde is de apotheek. Zo kan je een groot deel van de administratie als verzekerde vereenvoudigen.

Het gaat om een jaarpremie die wordt betaald via jaarlijkse afhouding op de tarificatietegoeden.

 

Concreet

Als je jouw apotheek wil laten aansluiten bij deze polis, stuur dan een mailtje naar info(at)klav.be zodat wij jou het aansluitingsdocument ter ondertekening kunnen bezorgen.

Op dit document kies je de soort dekking:

Basisdekking: € 260 (in plaats van € 282,16)

Extra optie 1: Omzetverlies bij onlineverkoop: € 76,5 (in plaats van € 85,5)

Extra optie 2: Omzetverlies door onbeschikbaarheid informaticasysteem: € 71 (in plaats van € 77,64)

Het gaat om een jaarpremie die betaald wordt via jaarlijkse afhouding op de tarificatietegoeden.

De polis gaat in op 1 januari 2022. Indien je geïnteresseerd bent in deze polis, vragen we jou om het ingevulde aansluitingsdocument aan ons te bezorgen tegen uiterlijk 31 januari 2022.

Voor wie?

> Als tariferende klant van KLAV kan je jouw apotheek tegen een voordelig tarief laten aansluiten bij de gemeenschappelijke polis die wij hiervoor op poten hebben gezet.

> Deze polis loopt een heel (kalender)jaar.

> Je kan de premie betalen via jaarlijkse afhouding.

KLAV treedt op als verzekeringnemer, de verzekerde is de apotheek. Zo kan je een groot deel van de administratie als verzekerde vereenvoudigen.
© 2023 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy