De Limburgse Tarificatiedienst (LTD) is een van de grootste tarificatiediensten van het land. De hoofdactiviteit van LTD is tarificatie en facturatie: het innen en doorstorten van de gelden die de apothekers tegoed hebben bij de mutualiteiten door de aflevering van terugbetaalde geneesmiddelen in de derdebetalersregeling.

Maar de dienstverlening van KLAV gaat veel verder dan louter tarificatie: we zijn een heus dienstencentrum op maat van de apotheker.

  • Ons partnership met het accountantskantoor NV Reynders en Co laat ons toe om bijkomende diensten aan te bieden aan onze klanten.
  • Dankzij onze groepsaankopen en groepsophalingen nemen wij u heel wat administratie uit handen en kunt u zelfs genieten van een financieel voordeel. 
  • Ons ondernemersloket ondersteunt apothekers die van functie wisselen, een apotheek overnemen of hun loopbaan beëindigen. Ook daar nemen we zoveel mogelijk administratie op ons.
  • Apotheken die op zoek zijn naar extra personeel, kunnen via onze jobdienst een advertentie plaatsen. Ook apothekers en assistenten die een job zoeken, kunnen van deze dienstverlening gebruik maken.

Ontdek onze uitgebreide dienstverlening via het menu aan de linkerzijde.

© 2024 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy