We doen er alles voor om u zoveel mogelijk te ondersteunen en administratie uit handen te nemen. Opdat u kunt bezig zijn met wat echt belangrijk is: uw zorg om uw patiënten.

 
Groepsaankopen

Dankzij onze groepsaankopen kunt u tijd én geld besparen. We hebben geregeld interessante aanbiedingen: referentiewerken, handige instrumenten of verplichte materialen.

 
Groepsophalingen

We organiseren elk jaar een groepsophaling van vervallen chemicaliën en van vertrouwelijke documenten. We zoeken geschikte partners en zorgen voor een efficiënte afhandeling. Regelmatig organiseren we ook een ophaling van vervallen verdovende middelen. Ook hier geniet u van een financieel voordeel.

 
Herijking van uw balansen

Uw balansen moeten om de vier jaar opnieuw geijkt worden door een erkende keuringsdienst. In samenwerking met de firma AD Pesage werkten wij een eenvoudige en voordelige procedure uit, tegen een voordelige prijs.


Ondersteuning op maat: het Kwaliteitshandboek 

Sinds 2012 is het Kwaliteitshandboek een wettelijk verplicht onderdeel van de apotheek. Het Kwaliteitshandboek moet regelmatig bijgewerkt worden: de meeste hoofdstukken en procedures zijn immers maar 3 tot 5 jaar geldig. KLAV ondersteunt u en komt naar uw apotheek om u te helpen het kwaliteitshandboek (opnieuw) in orde te brengen. Op nauwelijks enkele uren tijd is de update een feit. Contacteer ons voor meer informatie of om een afspraak vast te leggen. 

 
Communicatie en informatie

We organiseren regelmatig opleidingen en infoavonden. Dankzij onze 2-wekelijkse nieuwsbrief met informatie over lokale en nationale beroepsevoluties, blijft u op de hoogte van de belangrijkste veranderingen. Dringende berichten en hot-items worden onmiddellijk via e-mail verzonden. Alle leden van de tarificatiedienst krijgen 25 gratis exemplaren van elke editie van de Apotheekkrant.

© 2024 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy