In je officina praktijk krijg je steeds vaker de kans/gelegenheid/noodzaak om afspraken te maken met je klanten/patiënten. Bij de planning van de antigeentesten werd dat heel snel duidelijk en er komen steeds nieuwe opties bij. Denk maar aan afspraken rond COVID-vaccinatie, GGG-begeleiding, medicatienazicht... Ook met vertegenwoordigers of andere professionele partners biedt dit mogelijkheden.

Heel wat collega's lossen dit nu op via een klassieke papieren agenda of de Bookings-tool van Microsoft. Maar er zijn ondertussen al enkele spelers op de markt die hierin een aanbod hebben ontwikkeld op maat van de apotheek. Daarom hebben wij per leverancier enkele functionaliteiten in kaart gebracht, naast de prijssetting, eventuele demofilmpjes en contactgegevens. We zijn ervan overtuigd dat elke apotheker zelf in staat is de juiste keuze te maken, afhankelijk van wat die zelf nodig acht of besteden wil. Hopelijk helpen deze fiches je hierbij.

© 2023 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy