Ophaling vertrouwelijke documenten 2021

donderdag 29 april 2021
Terug naar overzicht

Eén keer per jaar organiseert KLAV een groepsaankoop voor de ophaling en vernietiging van vertrouwelijke documenten. We hebben met de firma Suez een afspraak gemaakt om deze documenten op te halen en te vernietigen aan bijzondere voorwaarden.

De ophaling vindt plaats in de maanden mei en juni. Suez contacteert je per email enkele dagen voor ze langskomen. Er wordt rekening gehouden met sluitingsdagen en verlofperiode indien vermeld in het inschrijvingsformulier.

Een chauffeur van Suez komt de dozen ophalen op de vooraf afgesproken dag. Het vertrouwelijk papier dient goed gestapeld te worden in kartonnen dozen (bananendozen, verhuisdozen...) op een goed bereikbare laadplaats (gelijkvloers) en mogen niet te zwaar of te groot zijn.

De documenten worden na ophaling onmiddellijk versnipperd. De onleesbare snippers gaan naar de papierverwerkende industrie waar ze worden gerecycleerd en dienen als grondstof voor nieuw papier.

Wij bieden deze groepsophaling aan tegen volgende prijzen:

» Tariferende klant: € 65

» Niet-tariferend lid: € 75

» Geen lid: € 85


Klik op onderstaande link voor meer info over de ophaling en de documenten die in aanmerking komen. Daar vind je ook een inschrijvingsformulier: je kan je tot en met 12 mei aanmelden voor deze groepsophaling.

 

» Meer info & inschrijven, klik hier «

 


© 2022 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy