Hebben jij of je medewerkers nood aan een opleiding ‘Ergonomie’ of ‘Omgaan met stress’? Kunnen jullie Word- en Excel-skills wel wat opfrissing gebruiken? Of wil je je misschien verdiepen in ‘Inspirerend coachen’ of ‘Onderhandelen met externe partijen’? Dan kunnen wij jou en je medewerkers hierbij helpen dankzij de opleidingen van ‘Iedereen leert!’.  

 


‘Iedereen leert!’ is een open opleidingsaanbod waar zowel apothekers en apotheekassistenten als andere professionals zich voor kunnen inschrijven. Deze opleidingen worden georganiseerd door KLAV in samenwerking met SyntraPXL business. We willen hiermee graag een zo passend mogelijk antwoord formuleren op jullie opleidingsnoden. Je kan dus zowel jezelf als je medewerkers inschrijven voor de opleidingen die jullie verkiezen.  

 

Bekijk hieronder het volledige opleidingsaanbod en schrijf je snel in voor deze inspirerende thema’s! 

Opleiding Aantal sessies Startdatum Locatie  
Excel basis 4 sessies TBC Online Meer info 
Customer centricity 3 sessies TBC T2 campus Genk  Meer info 
Onderhandelen met externe partijen    3 sessies TBC Online Meer info
Omgaan met stress en burn-out: herken de symptomen   3 sessies TBC   Online Meer info
Persoonlijke efficiëntie 3 sessies maandag 4 oktober T2 campus Genk   Meer info
DISC: ken jezelf en anderen 2 sessies dinsdag 5 oktober T2 campus Genk  Meer info
E-mail etiquette 3 sessies dinsdag 5 oktober Online  Meer info
Word basis 4 sessies dinsdag 5 oktober Online Meer info
Efficiënt online vergaderen en overleggen  1 sessie  maandag 11 oktober Online  Meer info
Inspirerend of waarderend coachen als leidinggevende 2 sessies donderdag 21 oktober T2 campus Genk  Meer info
LinkedIn 2 sessies donderdag 21 oktober Online Meer info
Ergonomie 2 sessies maandag 8 november T2 campus Genk Meer info
Erfenisrechten, testamenten en schenkingen 3 sessies maandag 15 november Online  Meer info
Assertiviteit en zelfvertrouwen 4 sessies dinsdag 30 november Online  Meer info

 

Hieronder geven we je alvast een kort overzicht van de inhoud. Meer weten? Klik dan verder op de link van de opleiding. 

 

ASSERTIVITEIT & ZELFVERTROUWEN

Je weet wel wat zeggen, maar je durft niet. Je denkt 'neen', maar je hoort jezelf 'ja' zeggen. Je aanvaardt extra werk, ook al heb je er geen tijd voor. Je vermijdt conflictsituaties. Klinkt dit jou bekend in de oren en wil je jezelf hiertegen kunnen wapenen? Dan is deze opleiding écht iets voor jou! 

Klik hier voor meer informatie 

 

CUSTOMER CENTRICITY

Customer Centricity is belangrijk voor het imago van het bedrijf. Tevreden klanten zijn ook trouwe klanten en zorgen dus voor meer omzet. Maar, hoe buig je de wensen van de klant om naar de wensen van het bedrijf? Slaag je er in de klant een tevreden gevoel te geven, ook als je hem niet hebt kunnen helpen? En hoe reageer je op klanten die een klacht hebben of agressief worden? Wil je een antwoord op deze vragen en nog veel meer? Schrijf je dan snel in voor deze opleiding!

Klik hier voor meer informatie 

 

DISC: KEN JEZELF EN ANDEREN 

Wil je meer kennis en inzicht krijgen in je eigen gedrag en het gedrag van jouw teamleden? Wil je beter leren communiceren en samenwerken? Dan is deze opleiding precies wat je zoekt! In de DISC training leer je de gedrags- en communicatiepatronen van jezelf en jouw team herkennen en ermee omgaan. Zo kan je hechter en beter samenwerken, wat dan weer zorgt voor betere resultaten.

Klik hier voor meer informatie 

 

EFFICIENT ONLINE VERGADEREN EN OVERLEGGEN 

Of je nu met Skype, Zoom of een ander platform communiceert, er zijn een aantal dingen waar je echt op moet letten. Zo weegt het visuele aspect zwaar door bij dit soort meetings en is je lichaamstaal van groot belang. Wil je een performante indruk nalaten bij je volgende online meeting? Schrijf je dan snel in voor deze opleiding! 

Klik hier voor meer informatie 

 

E-MAIL ETIQUETTE 

E-mails zijn niet meer weg te denken uit onze dagelijkse communicatie en zijn dan ook zonder enige twijfel één van onze belangrijkste communicatiemiddelen. In deze opleiding geven we je advies in het formuleren van de juiste boodschap en leer je jouw e-mails efficiënt aan te pakken. Interesse? Schrijf je dan snel in voor deze opleiding! 

Klik hier voor meer informatie 

 

ERFENISRECHTEN, TESTAMENTEN EN SCHENKINGEN 

Voor heel wat mensen is het nog steeds een heikel onderwerp of zelfs een taboe, maar als je jouw erfenis op voorhand goed regelt kan dit veel problemen en discussies voorkomen. In deze opleiding verneem je de basics en de aandachtspunten als je voor jezelf of een familielid de nodige regelingen wil treffen voor later. De trainer geeft je een zicht op hoe de erfenis wordt verdeeld indien je niet afwijkt van de standaardregeling, waar je kan afwijken, hoe je kan afwijken, enzovoort. Stap voor stap geeft de trainer op een heldere en praktijkgerichte manier de nodige uitleg. Hij zorgt ook voor de nodige documentatie zodat je jezelf nog verder kunt verdiepen in deze materie. Interesse? Schrijf je dan snel in voor deze opleiding! 

Klik hier voor meer informatie 

 

ERGONOMIE

Ondervind je door jouw zittend en/of belastend beroep lichamelijke klachten en wil je deze verhelpen? Of wil je preventief actie ondernemen om zulke klachten te voorkomen? Dan is deze training jou op het lijf geschreven! 

Klik hier voor meer informatie 

 

EXCEL BASIS 

Heb je nog maar weinig met Excel gewerkt en merkt je dat je dringend jouw kennis hiervan moet bijschaven? Werk je al met de software maar zonder alle mogelijkheden te kennen? Of verlies je veel tijd doordat je alles zelf moet uitzoeken? Schrijf je dan nu in voor deze opleiding en zorg ervoor dat je efficiënt aan de slag kunt gaan! In deze opleiding voor beginners leer je de basisprincipes van het populairste rekenpakket van Microsoft Office en hoe je met Excel jouw werk kunt optimaliseren. 

Klik hier voor meer informatie 

 

INSPIREREND OF WAARDEREND COACHEN ALS LEIDINGGEVENDE 

Een leidinggevende heeft niet enkel een sturende rol te vervullen, maar wordt ook steeds meer de coach van zijn team. Hij moet niet enkel de doelstellingen in het oog houden en de werkorganisatie daarop richten, maar ook oog hebben voor de aanwezige en ontbrekende bekwaamheden en talenten in zijn groep. Heb jij een leidinggevende functie? Leer dan alles over inspirerend en waarderend coachen tijdens deze 2 inspirerende sessies. 

Klik hier voor meer informatie 

 

LINKEDIN

LinkedIn is het grootste zakelijke netwerk van (potentiële) klanten, leveranciers, werkzoekenden, … Maar hoe zoek je nieuwe prospecten, klanten of werknemers via LinkedIn? Of hoe kan je mensen buiten je netwerk vinden en bereiken? Hoe start en onderhoud je conversaties? Al die vragen en nog veel meer komen aan bod in deze training. Na afloop weet je precies hoe je optimaal gebruik kunt maken van LinkedIn. Interesse? Schrijf je dan snel in! 

Klik hier voor meer informatie 

 

OMGAAN MET STRESS EN BURN-OUT: HERKEN DE SYMPTOMEN

In 2014 kwam burn-out voor het eerst voor in de Belgische welzijnswetgeving. Sindsdien worden bedrijven verplicht om maatregelen te nemen om een burn-out te voorkomen. En toch worden meer en meer mensen ermee geconfronteerd dat ze geen energie meer hebben en hun motivatie voor het werk helemaal verdwenen is. Ze voelen dat hun batterijen leeglopen en rusten volstaat niet langer. Is het stress, een depressie, een burn-out of misschien wel een bore-out? Tijdens deze 3 sessies geven wij jou praktische tips en technieken om een burn-out te herkennen, te vermijden en aan te pakken. Interesse? Schrijf je dan snel in! 

Klik hier voor meer informatie 

 

ONDERHANDELEN MET EXTERNE PARTIJEN 

In deze training nemen we een succesvol onderhandelingsgesprek onder de loep. Efficiënt onderhandelen begint met een doordachte voorbereiding. Om een sterk verhaal te brengen moet je verder een goed zicht hebben op waar je onderneming voor staat. Je leert daarom brainstormen over selling points en sterke argumenten vinden die je aan je arsenaal kan toevoegen. Daarnaast ontwikkel je met behulp van het sellogram een denkkader waarop je elk gesprek kunt stoelen. Je krijgt inzicht in onderhandelstijlen en hun effecten en leert standpunten, posities en interesses correct interpreteren. Je oefent met rollenspellen de juiste vraagtechnieken in en leert hoe je moet omgaan met bezwaren en hoe je jouw gesprekspartner beter kunt leren begrijpen.  

Klik hier voor meer informatie 

 

PERSOONLIJKE EFFICIENTIE 

Leer tijdens deze 3 inspirerende sessies hoe je jouw tijd, werk en werkplek zodanig kunt inrichten dat de dagelijkse werkdruk wordt verlicht en het rendement van jouw inspanning wordt vergroot! 

Klik hier voor meer informatie 

 

WORD BASIS 

Wil jij de basismogelijkheden van Word professioneel kunnen gebruiken? Dan is deze opleiding precies wat jij nodig hebt! 

Klik hier voor meer informatie 

 

 

Deze opleidingen worden georganiseerd in samenwerking met SyntraPXL Business. Na inschrijving bezorgen zij jou de nodige gegevens en info. 

 

Denk eraan dat je voor deze opleidingen een beroep kunt doen op de kmo-portefeuille. Klik hier voor meer informatie over de aanvraag voor de kmo-portefeuille


MEER WETEN? 

Wil je graag meer weten over de opleidingen van ‘Iedereen leert!’ of heb je hulp nodig bij het indienen van jouw steunaanvraag voor de kmo-portefeuille? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer 011 28 78 00 of via mail (info@klav.be). 

© 2021 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy