Hebben jij of je medewerkers nood aan een opleiding 'Omgaan met stress' of 'Werken in the cloud'. Kunnen jullie Word- en Excel-skills wel wat opfrissing gebruiken? Of wil je graag een taalbad Engels, Frans of Duits nemen? Dan kunnen wij jou en je medewerkers hierbij helpen met het vernieuwde opleidingsaanbod van 'Iedereen leert!';

 


‘Iedereen leert!’ is een open opleidingsaanbod waar zowel apothekers en apotheekassistenten als andere professionals zich voor kunnen inschrijven. Deze opleidingen worden georganiseerd door KLAV in samenwerking met SyntraPXL business. We willen hiermee graag een zo passend mogelijk antwoord formuleren op jullie opleidingsnoden. Je kan dus zowel jezelf als je medewerkers inschrijven voor de opleidingen die jullie verkiezen.  

 

Bekijk hieronder het volledige opleidingsaanbod en schrijf je snel in voor deze inspirerende thema’s! 

Opleiding Aantal sessies Startdatum Locatie  
Excel basis 4 sessies maandag 7 februari T2- campus Genk (Thor park) Meer info
Working in the cloud 2 sessies dinsdag 8 februari Online Meer info 
Omgaan met stress en burn-out: herken de symptomen 3 sessies maandag 7 maart T2- campus Genk (Thor park) Meer info
Excel Intermediair 4 sessies maandag 7 maart T2- campus Genk (Thor park) Meer info
Communiceren in het Frans - startniveau 12 sessies maandag 14 maart Online  Meer info 
Beleggen in cryptomunten: Hoe begin je eraan?    2 sessies dinsdag 22 maart Online Meer info
Communiceren in het Engels - niveau 1   12 sessies dinsdag 22 maart Online Meer info
Communiceren in het Duits - startniveau 12 sessies maandag 25 april Online   Meer info
Erfenisrechten, testamenten en schenkingen 3 sessies dinsdag 3 mei T2- campus Genk (Thor park) Meer info
Excel Gevorderd 4 sessies woensdag 4 mei T2- campus Genk (Thor park) Meer info
Excel: functies en formules 4 sessies woensdag 4 mei Online  Meer info
Beter omgaan met werkdruk en stress 4 sessies dinsdag 10 mei Online  Meer info
Versterk je mentale veerkracht 2 sessies woensdag 11 mei Online Meer info
       
E-learning      Duur      Startdatum  Locatie     
Word basis 8 weken begeleiding - 1 jaar toegang Zelf te bepalen Online Meer info
Word gevorderd 8 weken begeleiding - 1 jaar toegang Zelf te bepalen Online Meer info 
Word intermediair  8 weken begeleiding - 1 jaar toegang Zelf te bepalen Online Meer info
Excel basis 8 weken begeleiding - 1 jaar toegang Zelf te bepalen Online Meer info
Excel gevorderd 8 weken begeleiding - 1 jaar toegang Zelf te bepalen Online Meer info
Excel intermediair 8 weken begeleiding - 1 jaar toegang Zelf te bepalen Online Meer info
Outlook basis 8 weken begeleiding - 1 jaar toegang Zelf te bepalen Online
Meer info
Outlook gevorderd            8 weken begeleiding - 1 jaar toegang Zelf te bepalen Online Meer info

 

Hieronder geven we je alvast een kort overzicht van de inhoud. Meer weten? Klik dan verder op de link van de opleiding. 

EXCEL BASIS

Heb je nog maar weinig met Excel gewerkt en heb je het nodig? Of werk je al met de software maar zonder alle mogelijkheden te kennen? Je verliest snel tijd als je alles zelf moet uitzoeken. Tijd dus om een pak efficiënter aan de slag te gaan. In deze opleiding voor beginners leer je de basisprincipes van het populairste rekenpakket van Microsoft Office. En je ondervindt direct hoe Excel je cijferwerk kan optimaliseren. 'Excel: Inleiding' is de ideale basisopleiding voor kleine bewerkingen in Excel of als introductie op onze andere Excel-opleidingen.

Klik hier voor meer informatie 

 

WORKING IN THE CLOUD

Cloud is de dag van vandaag niet meer weg te denken. Er komen in geen tijd services bij. Vandaag de dag kan je alles uit de cloud halen! Na deze opleiding weet je precies wat de Cloud is en zal je vlotter en zorgeloos met de Clouddienst(en) van jouw keuze kunnen werken. Je zal daarnaast ook kennis maken met de meest hedendaagse en populaire Clouddiensten, online software en mobiele Apps.

Klik hier voor meer informatie 

 

OMGAAN MET STRESS EN BURN-OUT: HERKEN DE SYMPTOMEN

In 2014 kwam burn-out voor het eerst voor in de Belgische welzijnswetgeving. Sindsdien worden bedrijven verplicht om maatregelen te nemen om een burn-out te voorkomen. En toch worden de laatste tijd meer en meer mensen geconfronteerd dat ze geen energie meer hebben en dat hun motivatie voor het werk verdwenen is. Ze voelen dat hun batterijen leeglopen en rusten helpt niet. Is het stress, een depressie, burn-out of bore-out?

Klik hier voor meer informatie 

 

EXCEL INTERMEDIAIR

Excel is een krachtig en populair rekenprogramma. Deze software laat toe om losse (cijfer)gegevens om te zetten in samenhangende informatie. Kortom een zeer flexibel programma dat uw aandacht verdient. Deze opleiding is bedoeld voor wie het gevoel heeft: 'Ik ken teveel van de basis-opleiding in Excel en te weinig om de gevorderde doorgedreven opleiding te volgen.' Vandaar Excel intermediair. Het wordt vooral een praktische training waar de meest gebruikte mogelijkheden aan bod komen. We streven niet naar volledigheid, wel naar bruikbaarheid.

Klik hier voor meer informatie 

 

COMMUNICEREN IN HET FRANS - STARTNIVEAU

Deze opleiding is bestemd voor iedereen die geen Frans spreekt, maar toch op basisniveau wil kunnen converseren. Tijdens de opleiding krijg je een 'overlevingskit'. Je krijgt de nodige woordenschat en grammatica om op een eenvoudige manier te communiceren in veel voorkomende dagelijkse situaties. Je hebt op het werk contact met Franstaligen of je zult in de nabije toekomst met de Franse markt te maken hebben, maar je hebt geen of bijna geen kennis van het Frans.

Klik hier voor meer informatie 

 

BELEGGEN IN CRYPTOMUNTEN: HOE BEGIN JE ERAAN? 

Cryptocurrency was lang té speculatief voor serieuze beleggers. Die tijden liggen ondertussen achter ons: je leest bijna dagelijks over de snelle inburgering van Bitcoins. Bovendien is de toegang voor privébeleggers laagdrempelig aangezien er heel kleine fracties (=satoshis) verhandeld worden. Maar loont het de moeite om je te verdiepen in cryptomunten en de rol die ze kunnen spelen in een breed gespreide portefeuille? Onze nieuwsgierigheid voor de crypto-hype is alvast gewekt! De docent demystifieert met plezier en geeft jou een genuanceerde kijk op deze beleggingsvorm

Klik hier voor meer informatie 

 

COMMUNICEREN IN HET ENGELS - NIVEAU 1

Deze opleiding is bestemd voor personen die een zeer beperkte voorkennis hebben van Engels en willen converseren met Engelstaligen. Je krijgt de nodige woordenschat en grammatica aangereikt om op een eenvoudige manier te communiceren in veel voorkomende dagelijkse situaties 

Klik hier voor meer informatie 

 

COMMUNICEREN IN HET DUITS - STARTNIVEAU

Tijdens de opleiding krijg je een 'overlevingskit'. Je krijgt de nodige woordenschat en grammatica om op een eenvoudige manier te communiceren in veel voorkomende dagelijkse situaties.

Klik hier voor meer informatie 

 

ERFENISRECHTEN? TESTAMENTEN EN SCHENKINGEN

Voor veel mensen is het nog steeds een heikel onderwerp of zelfs een taboe, maar als u uw erfenis goed regelt kan dit veel problemen en discussies voorkomen. In deze opleiding verneem je de basics en de aandachtspunten als je voor jezelf of een familielid de nodige regelingen wil treffen voor later. De docent verschaft je inzicht in hoe de erfenis wordt verdeeld indien je niet afwijkt van de standaardregeling, waar je kan afwijken, hoe je kan afwijken, enzovoort. Tijdens de opleiding komen de aspecten van erfenissen en schenkingen aan bod die van toepassing zijn voor de doorsnee particulier. Wordt niet behandeld: gerechtelijke of buitengerechtelijke betwistingen bij nalatenschappen, familiale ondernemingen, levensverzekering. Stap voor stap geeft de docent op een heldere en praktijkgerichte manier de nodige uitleg. Hij zorgt ook voor de nodige documentatie zodat u zich zo nodig verder kan verdiepen in de materie.

Klik hier voor meer informatie 

 

EXCEL GEVORDERD 

Een grondige beheersing van Excel is in het dagelijkse bedrijfsleven een absolute vereiste geworden. Vaak leert men zichzelf Excel aan. Het gevolg is dat men blijft 'hangen' in omslachtige en verkeerde gewoontes met productiviteitsverlies als resultaat. Enkel met een uitgebreide kennis van de functionaliteit van Excel wordt efficiënt en effectief werken mogelijk gemaakt. Na deze opleiding kan men goed overweg met de gevorderde functies in Excel.

Klik hier voor meer informatie

 

EXCEL: FUNCTIES EN FORMULES

75% van de kracht van Excel ligt besloten in het effectief gebruik van formules en functies. Toch blijft het gebruik van de talloze Excel-rekenmogelijkheden vaak onderbelicht. Deze opleiding brengt daar verandering in. In deze opleiding leer je aan de hand van voorbeelden en oefeningen de belangrijkste rekenmogelijkheden van Excel. Je bekwaamt je in het gebruik van relatieve & absolute celverwijzingen en in het correct toepassen van formules & basisfuncties. Na het volgen van deze opleiding ben je in staat om jouw rekenwerk in Excel aanzienlijk te vereenvoudigen.

Klik hier voor meer informatie 

 

BETER OMGAAN MET WERKDRUK EN STRESS

Heel wat stressbronnen kunnen we niet uitschakelen of vermijden, zoals bv. een file, een kritische bewoner, een veeleisende burger, enz. We kunnen wel anders leren omgaan met die stressoren. Het meest eenvoudige is dat je start bij jezelf. Net zoals de keuze van gezonde voeding en beweging leidt tot meer vitaliteit en energie, leidt de keuze om slim om te gaan met stress tot grotere mentale fitheid, je beter in je vel voelen en grotere veerkracht. 

Klik hier voor meer informatie 

 

VERSTERK JE MENTALE VEERKRACHT

Doorheen deze opleiding bieden we jullie praktische tips en tools aan om je mentale veerkracht te versterken. Dit is van belang onder 'normale' werkomstandigheden maar nog meer in tijden van grote veranderingen en crisissen. Je leert o.a. druk, stress en angst toe te laten in je leven en er beter mee om te gaan. We willen jullie daarbovenop ook doorheen de opleiding uitdagen om net dat stapje dieper/verder te gaan. We reflecteren over ons werk en ons leven en leren ook uit de ervaringen van de andere deelnemers.

Klik hier voor meer informatie 

 

E-LEARNING

E-learning of afstandsleren is een interactieve leersituatie waarbij we gebruik maken van internet. Het e-learningplatform is compatibel op elke browser. Deze manier van leren heeft als voordeel dat u kunt leren op uw eigen tempo, wanneer en waar u maar wilt.

Gedurende 8 weken word je ondersteund door een e-coach die je helpt bij moeilijkheden of vragen tijdens je traject.

- Begeleiding van een e-coach via e-mail (antwoord binnen de 24 uur op werkdagen)

- Je hebt echter wel 1 jaar toegang tot het platform

- Deelnemers ontvangen gedurende 8 weken wekelijks motivatiemails of tips.

 

E- LEARNING WORD BASIS

Vlot leren werken met de basismogelijkheden van Word 365 via e-learning met begeleiding.

Klik hier voor meer informatie


E-LEARNING WORD GEVORDERD

Word is de meest gebruikte tekstverwerker ter wereld. De software werkt zeer handig door het lint en een serie tabbladen. Beide onderdelen maken van Word een aangenaam werkinstrument. Ontdek de gevorderde functies en sta versteld van de mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie

 

E-LEARNING WORD INTERMEDIAIR

Je hebt reeds wat kennis in Word maar wenst toch gebruik te mkaen van meer geavanceerde functies.

Klik hier voor meer informatie

 

E-LEARNING EXCEL BASIS

Excel is wereldwijd het meest gebruikte rekenbladprogramma.

Klik hier voor meer informatie

 

E-LEARNING EXCEL GEVORDERD

Heb je reeds een stevige kennis van MS-Excel en wil je je nog verder verdiepen in dit krachtige rekenbladprogramma.

Klik hier voor meer informatie

 

E-LEARNING EXCEL INTERMEDIAIR

Heb je reeds een basiskennis van MS-Excel en wil je toch graag nog wat meer halen uit dit rekenbladprogramma.

Klik hier voor meer informatie

 

E-LEARNING OUTLOOK BASIS

Wil je leren werken met Outlook voor je emailverkeer en agenda.

Klik hier voor meer informatie

 

E-LEARNING OUTLOOK GEVORDERD

Wil je beter leren werken met Outlook en je mailbox beter onder controle krijgen.

Klik hier voor meer informatie

 

Deze opleidingen worden georganiseerd in samenwerking met SyntraPXL Business. Na inschrijving bezorgen zij jou de nodige gegevens en info. 

 

Denk eraan dat je voor deze opleidingen een beroep kunt doen op de kmo-portefeuille. Klik hier voor meer informatie over de aanvraag voor de kmo-portefeuille


MEER WETEN? 

Wil je graag meer weten over de opleidingen van ‘Iedereen leert!’ of heb je hulp nodig bij het indienen van jouw steunaanvraag voor de kmo-portefeuille? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer 011 28 78 00 of via mail (info@klav.be). 

© 2023 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy