Apotheker-stagiairs 
Stagiairs Farmaceutisch technisch assistenten  

 

STAGEDAGEN VOOR APOTHEKER-STAGIAIRS 

Elk jaar organiseert KLAV verschillende stagedagen voor apotheker-stagiairs. Ons programma is een aanvulling op hetgeen tijdens colleges en practica aan bod komt. Aan de hand van diverse workshops reiken we de laatstejaarsstudenten heel was praktische informatie aan die direct toepasbaar is tijdens de stage. 

Zo staat onze eerste stagedag steevast in het teken van tarificatie. Hoe ziet de levensloop van een voorschrift eruit? Wat is een steekproef en waartoe dient dat? Hoe tarifeer ik zuurstof? Zijn alle magistrale bereidingen met boorzuur terugbetaald? Wat is een bijlage 13yt?

Tijdens de tweede stagedag voor apotheker-stagiairs organiseren we praktische workshops over thema's waar we dagdagelijks mee aan de slag kunnen. Hoe gebruik ik een glucosemeter? Welke zijn de juiste technieken om inhalatiecorticoïden correct te gebruiken? Welke soorten wondzorgmateriaal zijn er en hoe worden ze toegepast? Een ruim aanbod aan sprekers en bedrijven waar je zeker je gading in vindt.

 

 

STAGEDAGEN VOOR STAGIAIRS-FTA 

Ook voor farmaceutisch-technisch assistenten in opleiding organiseert KLAV jaarlijks een aantal stagedagen. Praktische workshops vormen een nuttige aanvulling op de opleiding en de apotheekstage. 

© 2023 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy