Prijsdalingen 07/2020

maandag 08 juni 2020
Terug naar overzicht

De prijsdalingen die oorspronkelijk voorzien waren voor 1 april, zullen nu van kracht gaan op 1 juli. Let op: het gaat om een lijst met meer dan 5000 producten!


Klik hier voor de volledige lijst van prijsdalingen

In deze lijst vindt u alle officieuze prijsdalingen van de maand terug, alfabetisch gerangschikt.

Klik hier om de lijst in Excel-formaat te openen.

 

Klik hier voor de Top Waarde
In deze lijst vindt u de top van de officieuze prijsdalingen terug, gerangschikt volgens het dalende verschil in apothekersprijs (€).

 

Klik hier voor de Top Afleveringen
In deze lijst staan de prijsdalingen van de geneesmiddelen gerangschikt volgens hun aantal terugbetaalde verpakkingen in België over een periode van de 3 recentste maanden. Het eerste geneesmiddel van de lijst is het vaakst afgeleverde binnen de geneesmiddelen die in prijs dalen. Het laatste wordt minder vaak afgeleverd.

 

Klik hier voor de Top Afleveringen x Waarde
In deze lijst worden de prijsdalingen gerangschikt naar de geschatte financiële impact op de Belgische stock (daling apothekersprijs € per verpakking x aantal terugbetaalde verpakkingen). Het gaat dus om een combinatie van de Top Waarde en de Top Afleveringen.


© 2022 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy