Prijsdalingen 07/2022

maandag 27 juni 2022
Terug naar overzicht

De officieuze lijst van de prijsdalingen op 1 juli 2022, die we reeds publiceerden, is verder uitgebreid.

Deze lijst is verdrievoudigd. Er zijn nu 46 verpakkingen die in prijs dalen. Het verschil in apothekersprijs loopt op tot ruim 138 euro voor een verpakking Certican 60 x 0,75mg.

 

Klik hier voor de volledige lijst van prijsdalingen
In deze Excel-lijst vind je alle officieuze prijsdalingen van de maand terug. Klik hier voor de alfabetische lijst.

 

Klik hier voor de Top Waarde
In deze lijst vind je de top van de officieuze prijsdalingen terug, gerangschikt volgens het dalende verschil in apothekersprijs (€).

 

Klik hier voor de Top Afleveringen
In deze lijst staan de prijsdalingen van de geneesmiddelen gerangschikt volgens hun aantal terugbetaalde verpakkingen in België over een periode van de 3 recentste maanden. Het eerste geneesmiddel van de lijst is het vaakst afgeleverde binnen de geneesmiddelen die in prijs dalen. Het laatste wordt minder vaak afgeleverd.

 

Klik hier voor de Top Afleveringen x Waarde
In deze lijst worden de prijsdalingen gerangschikt naar de geschatte financiële impact op de Belgische stock (daling apothekersprijs € per verpakking x aantal terugbetaalde verpakkingen). Het gaat dus om een combinatie van de Top Waarde en de Top Afleveringen.

© 2023 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy