Prijsdalingen 10/2021

dinsdag 14 september 2021
Terug naar overzicht

De officieuze lijst van de prijsdalingen op 1 oktober 2021 is verschenen. De lijst omvat 80 geneesmiddelen. Houd je voorraad dus goed in de gaten om stockverlies zo veel mogelijk te beperken.


Klik hier voor de volledige lijst van prijsdalingen
In deze Excel-lijst vind je alle officieuze prijsdalingen van de maand terug. Klik hier voor de lijst in alfabetische volgorde (pdf).

 

Klik hier voor de Top Waarde
In deze lijst vind je de top van de officieuze prijsdalingen terug, gerangschikt volgens het dalende verschil in apothekersprijs (€).

 

Klik hier voor de Top Afleveringen
In deze lijst staan de prijsdalingen van de geneesmiddelen gerangschikt volgens hun aantal terugbetaalde verpakkingen in België over een periode van de 3 recentste maanden. Het eerste geneesmiddel van de lijst is het vaakst afgeleverde binnen de geneesmiddelen die in prijs dalen. Het laatste wordt minder vaak afgeleverd.

 

Klik hier voor de Top Afleveringen x Waarde
In deze lijst worden de prijsdalingen gerangschikt naar de geschatte financiële impact op de Belgische stock (daling apothekersprijs € per verpakking x aantal terugbetaalde verpakkingen). Het gaat dus om een combinatie van de Top Waarde en de Top Afleveringen.

© 2021 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy