"Tijd voor jouw vaccinatie? Je huisapotheker staat voor je klaar!"

maandag 08 maart 2021
Terug naar overzicht

Onder dit motto lanceren wij vandaag een patiëntencampagne van, met én door apothekers. Op die manier zetten wij de rol van de apotheker in de vaccinatiecentra in de verf, en hopen we zo veel mogelijk Limburgers warm te maken voor hun langverwachte coronaprik.

Als alles goed gaat, zal de brede bevolking vanaf 15 maart worden gevaccineerd, te beginnen met de 65-plussers en risicopatiënten. Heel wat zorgverleners zijn in de vaccinatiecentra op post om alles in goede banen te leiden, waaronder ook meer dan 50 apothekers! Als farmaceutisch expert bewaken zij de kwaliteit van de vaccins van vial tot prik. Dankzij hen kan elke Limburger straks met alle vertrouwen zijn of haar spuitje ontvangen.

Om zo veel mogelijk patiënten warm te maken voor deze ongeziene prikcampagne, lanceerden wij een campagnefilmpje. Daarin geeft een lokale apotheker niet alleen duidelijke toelichting over de werking van de vaccinatiecentra, maar ook over haar taak als farmaceutisch expert. Op die manier zetten wij ons beroep en de vele apothekers die zich in de centra inzetten in de schijnwerpers!

Je kan het filmpje terugvinden op onze Facebook-pagina. Deel dit filmpje via jouw eigen profiel of apotheekpagina, opdat we samen zo veel mogelijk patiënten kunnen bereiken.

Via deze link kan je het filmpje trouwens ook downloaden. Zo kan je dit bijvoorbeeld afspelen op de schermen in jouw apotheek. Ook dit campagnebeeld stellen we graag ter beschikking. Op die manier geven we samen een extra boost aan de vaccinatiecampagne!

© 2021 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy