Elke apotheker afficheert de wachtdiensten van zijn regio. KLAV richt op concrete ondersteuning en in dat kader ontwikkelde onze performante IT dienst een eenvoudige tool. Die biedt de mogelijkheid om de uit te hangen wachtdienstlijsten te vormen en te downloaden.

 

Wachtdiensten Mechelen

 

Voordelen:

  • Uiteraard moeten de lijsten met de wachtverdeling per regio nog gevormd worden door de coördinator en aan KLAV bezorgd worden, maar wij kunnen de lijsten ter affichage vormen in uw plaats.
  • Elke apotheker kan dit dan vanuit zijn apotheek opvragen en afdrukken, met dezelfde lijst tot gevolg.
  • De wachtdiensten van uw regio zijn centraal raadpleegbaar en controleerbaar. De gegevens die getoond worden, zijn dezelfde als die via apotheek.be kenbaar gemaakt worden.

 

Werkwijze:

  • Je geeft de postcode of naam van de gemeente in van je apotheek. Vervolgens genereert het systeem de week- of maandlijsten in A4 en A5 formaat, die afgeprint kunnen worden. We hebben tevens geopteerd om de lijsten in Word te vormen, opdat je de layout desgewenst kunt aanpassen. Wij hebben op de lijsten alvast een QR code meegenomen*.
  • Ons systeem genereert dagelijks de lijsten en je vraagt dan ook steeds de meest actuele lijst op waarbij als eerste dag de huidige datum genomen wordt.
© 2023 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy