Vaccineren in de apotheek: gratis infosessie op maandag 7 november

donderdag 03 november 2022
Terug naar overzicht

Sinds 1 november kunnen Vlamingen ook in de apotheek terecht voor hun Covid-vaccinatie. We weten ondertussen dat apothekers die willen vaccineren hiervoor vaccins kunnen ophalen in de vaccinatiecentra. Maar hoe begin je als apotheker concreet aan vaccinatie? Hoe bereid je jouw apotheek voor? Hoe bestel je vaccins en maak je deze klaar? En hoe registreer je ze in jouw systeem?


Al deze vragen zullen wij beantwoorden tijdens een gratis digitale infosessie op maandagavond 7 november.

Opgelet: lokale regelingen en afspraken met vaccinatiecentra zullen niet aan bod komen tijdens de webinar. Voor alle vragen hieromtrent contacteer je best de apotheker in de zorgraad of de verantwoordelijke apotheker van het vaccinatiecentrum. Je kan ook steeds contact met ons opnemen op het nummer 011 28 78 00 en vragen naar:

An Vanthienen voor de ELZ's WestLim en MidWestLim
Lauren Segers voor de ELZ's Noord-Limburg, Kemp&Duin en Maasland
Lisbeth Maurissen voor de ELZ's Herkenrode, Haspengouw en ZOLim


Praktisch
Wanneer? Maandag 7 november

Waar? Online

Hoe laat? Vanaf 20u00 (met een voorzien einde om 22u)

Prijs? Gratis

 


Geïnteresseerd?

Schrijf je in via dit formulier. Dat kan tot en met maandag 7 november 12u. Wij bezorgen alle deelnemers maandagnamiddag 07/11 een deelnamelink.

 

Kan je er niet live bij zijn?

Laat jouw gegevens achter via dit formulier, zodat wij je achteraf een opname van de infosessie kunnen bezorgen. Op die manier blijf je helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond vaccinatie in de apotheek.

© 2023 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy