Veneuze insufficiëntie & steunkousen: gratis webinar voor KLAV-leden

dinsdag 01 september 2020
Terug naar overzicht

Stel: je krijgt een patiënt over de vloer die last heeft van zware voeten. Wanneer die persoon vraagt naar steunkousen, welk advies geef je dan als apotheker? De ene kous is de andere niet, dus welk type steunkous geef je best mee? En hoe kan jij als eerste aanspreekpunt het verschil zien tussen een simpele vochtophoping en een veneuze trombose, zodat je de patiënt tijdig kan doorverwijzen? Deze vragen - en meer - zullen we binnenkort uitgebreid beantwoorden tijdens het gratis webinar 'Veneuze insufficiëntie en steunkousen'!

Eerder dit jaar stond al een fysieke infoavond rond dit thema op de planning. Een vervelend coronavirus gooide toen echter roet in het eten, waardoor we genoodzaakt waren om het evenement te annuleren. Maar uitstel is in dit geval zeker geen afstel, integendeel. Zo hebben we deze infoavond in de vorm van een gratis webinar gegoten, dat zal plaatsvinden op donderdagavond 24 september. 

Dr. Sarah Thomis leidt de avond in goede banen. Zij is vaatchirurg en verantwoordelijke arts in het centrum voor lymfoedeem van UZ Leuven. Vanuit haar expertise staat zij stil bij de pathologie van veneuze insufficiëntie en de adviezen die je als apotheker aan patiënten kan geven. De sessie wordt afgesloten met een vraag-en-antwoordsessie.

Accreditering voor dit webinar is aangevraagd.

 

Wanneer? Donderdag 24 september 2020

Waar? Online (webinar)

Hoe laat? Van 20u tot 22u

Voor wie? Enkel voor KLAV-leden.

Prijs? Gratis

 

Inschrijven

Geïnteresseerd? Klik dan hier om naar het inschrijfformulier te gaan.

Opgelet: inschrijven kan tot en met donderdag 24 september 12u.

Daags voor het webinar bezorgen wij je per mail een link om het webinar live mee te volgen.

 

Dit webinar wordt aangeboden in samenwerking met


© 2021 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy