Webinar Griep- en pneumokokkenvaccinatie op 1 september

zaterdag 01 augustus 2020
Terug naar overzicht

De seizoensvaccinatie 2020 wordt een echte uitdaging! Er is een verhoogde vraag en het beschikbare contingent griepvaccins is beperkt. Hoe zorgen we er samen voor dat de patiënten uit de doelgroep en de zorgverleners niet het slachtoffer worden van een mogelijk vaccintekort? We bespreken het samen met de recentste inzichten rond griep- en pneumokokkenvaccinatie tijdens een webinar voor huisartsen en apothekers.


Tijdens dit webinar gaan prof. Pierre Van Damme, dr. Nathalie Van de Vyver en apr. Delphine Vauterin dieper in op de adviezen van de Gezondheidsraad, de laatste aanbevelingen omtrent de griep- en pneumokokkenvaccinatie en het prioriteren volgens doelgroep. Ook de impact van COVID-19 zal worden behandeld.

Medisch Farmaceutisch Overleg komt natuurlijk ook ter sprake. Deze webinar geldt tevens als Train-the-Trainer voor het recente kwaliteitsbevorderende pakket dat KAVA en Domus Medica samen hebben gerealiseerd. Apr. Silas Rydant laat zien hoe het pakket is opgebouwd, hoe je lokaal kan samenzitten en afspraken kan maken tussen huisarts en apotheker om de vaccinatiegraad te verbeteren.

 

Praktisch

Het webinar gaat door op dinsdagavond 1 september van 20u15-22u15.

> Deelname is gratis voor arts en apotheker mits tijdige registratie.

Op de dag van het webinar ontvang je de deelnamelink.

> Accreditering wordt aangevraagd.

 

Inschrijven

Het inschrijvingsformulier werd ondertussen afgesloten. Alle ingeschreven ontvangen de deelnamelink per mail op de dag van het webinar.

Na afloop van het webinar zal een opname ervan worden verspreid via onze kanalen. Zo kan iedereen die dat wil het webinar herbekijken.

 

Dit webinar kwam tot stand dankzij een samenwerking van


© 2022 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy