JongKLAV

Enkele gemotiveerde jonge apothekers richtten bij een KLAV een jongerenwerking op: JongKLAV.

JongKLAV is de werkgroep van en voor jonge apothekers jonger dan 40 jaar. Actief zijn in de jongerenwerking is niet alleen leerrijk, het is ook een gezellig en ontspannen samenzijn. Onze jongerenwerking heeft tot doel zoveel mogelijk jonge apothekers te bereiken door een breed gamma (sportief, sociaal, cultureel, wetenschappelijk) activiteiten aan te bieden.

Meer informatie over JongKLAV

 

KLAV-Assist

Ook assistenten krijgen hun plaats binnen KLAV. KLAV-Assist is een aanspreekpunt waar assistenten met al hun vragen en voorstellen terecht kunnen. Deze afdeling organiseert opleidingen, infoavonden en sociale activiteiten voor assistenten.

Binnen KLAV-Assist wordt expertise opgebouwd om de maatschappelijke en wetenschappelijke rol van Farmaceutisch Technisch Assistenten te bevorderen.

Meer informatie over KLAV-Assist

 

KLAV-senioren

Ook na het actieve beroepsleven doet het deugd om regelmatig in contact te komen met de vroegere collega's, om herinneringen op te halen en bij te praten.

De KLAV-senioren organiseren jaarlijks een aantal activiteiten, waar ze in een gezellige sfeer en onder gelijkgestemden de contacten met de apothekerswereld levend houden. De cel kan activiteiten ontwikkelen in het interessegebied van apotheker-senioren, netwerking tussen de leden bevorderen,...

Meer informatie over KLAV-senioren

© 2024 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy