Wens je lid te worden van KLAV in 2024? Klik hier om het registratieformulier in te vullen.

 

Het KLAV-lidgeld in 2024

-- JongKLAV

-- KLAV-Assist

 

 

Het KLAV-lidgeld in 2024

Het lidgeld voor 2024 is onveranderd gebleven (de vermelde bedragen zijn excl. 21% BTW).

-   90 euro voor titularissen (klant tarificatiedienst LTD)

-   130 euro voor titularissen

-   50 euro voor alle andere apothekers

-   20 euro voor assistenten

-   Gratis voor studenten, stagiairs en pas afgestudeerden (in het jaar van afstuderen)

 

JongKLAV

JongKLAV is de afdeling binnen KLAV die zich focust op jonge apothekers. Op regelmatige basis organiseert JongKLAV activiteiten voor hun leden.

Het doel van deze activiteiten is tweeledig. Enerzijds bieden we jonge apothekers de kans om nieuwe collega’s te leren kennen, maar ook om oude studiegenoten terug te zien in een gezellige sfeer.

Anderzijds willen we jonge apothekers aanzetten om ideeën uit te wisselen over het steeds veranderende klimaat van de gezondheidszorg in België. Zo willen we met één stem naar buiten komen over thema’s die wij als jonge apothekers belangrijk vinden.

Apothekers die lid zijn van KLAV en jonger zijn dan 40 jaar, kunnen zich gratis lid maken van JongKLAV. Vergeet je lidmaatschap van JongKLAV niet aan te vinken op het inschrijvingsformulier!

 

KLAV-Assist

Leden van KLAV-Assist worden uiteraard up-to-date gehouden met het belangrijkste nieuws voor assistenten op maat van de assistent. Daarnaast organiseert KLAV-Assist jaarlijks een aantal opleidingen en workshops voor haar leden.

© 2024 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy