Om een kwaliteitsvolle dienstverlening te kunnen aanbieden aan onze apothekers, zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe collega's om ons team te versterken. Apothekers bijstaan in hun beroepsleven, hen informeren over de belangrijkste ontwikkelingen in de sector, hun belangen vertegenwoordigen bij de Algemene Pharmaceutische Bond, de provincie en de overheid... Eén ding is zeker: werken bij KLAV is gevarieerd en uitdagend!

Je komt bovendien terecht in een hecht team van toffe collega's. Onze organisatie steekt veel energie in groepsgeest en een aangename kantoorsfeer. Werken bij KLAV betekent bovendien een boeiende en afwisselende job, een grondige opleiding en een continue vorming, flexibele uren en een aantrekkelijk salaris, aangevuld met een breed pakket aan extralegale voordelen.

Hieronder vind je onze openstaande jobplaatsen:

 

 

Apotheker - Coördinator beroepsontwikkeling (deeltijds)

Wij zoeken een apotheker (voltijds of deeltijds) die zin heeft om de toekomst van onze sector mee vorm te geven en collega-apothekers te ondersteunen in de dagelijkse apotheekwerking.

» Klik hier voor meer info.

 

 

Apotheker (voltijds)

Ben jij een gedreven apotheker die openstaat voor nieuwe uitdagingen? Een gezondheidsprofessional die paraat staat om te schakelen en zich in te zetten voor boeiende tijdelijke opdrachten of projecten van langere termijn? En sta je er tegelijk voor open om vanuit onze dienst Beroepsontwikkeling mee vorm te geven aan de toekomst van het apothekersberoep? Dan ben jij dé geknipte persoon om onze beroepsvereniging te vervoegen als 'vliegende apotheker'!

» Klik hier voor meer info.

 

 

C#/.Net Developer

Ben jij een gedreven ontwikkelaar met een passie voor technologie en nieuwe softwareontwikkelingen? Zoek jij graag naar innovatieve oplossingen in het kader van de noden van (interne) klanten? En ben jij bereid om zelf te groeien in jouw expertise of om nieuwe uitdagingen aan te gaan? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te vervolledigen!

» Klik hier voor meer info.

 

 

Customer Service Advisor

Wil jij apothekers elke dag met een lach te woord staan en hen ondersteunen bij problemen? Dan kan jij wel eens de geknipte persoon zijn voor ons customer service team!

» Klik hier voor meer info.

 

 

Vliegende apotheekassistenten

In het kader van onze HR-dienstverlening werken wij aan de uitbouw van een pool aan apotheekpersoneel. Daarom zijn wij op zoek naar gedreven  apotheekassistenten!

» Klik hier voor meer info.

© 2023 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy