Om een kwaliteitsvolle dienstverlening te kunnen aanbieden aan onze apothekers, zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe collega's om ons team te versterken. Apothekers bijstaan in hun beroepsleven, hen informeren over de belangrijkste ontwikkelingen in de sector, hun belangen vertegenwoordigen bij de Algemene Pharmaceutische Bond, de provincie en de overheid... Eén ding is zeker: werken bij KLAV is gevarieerd en uitdagend!

Je komt bovendien terecht in een hecht team van toffe collega's. Onze organisatie steekt veel energie in groepsgeest en een aangename kantoorsfeer. Werken bij KLAV betekent bovendien een boeiende en afwisselende job, een grondige opleiding en een continue vorming, flexibele uren en een aantrekkelijk salaris, aangevuld met een breed pakket aan extralegale voordelen.

Hieronder vind je onze openstaande jobplaatsen:

 

Vliegende apotheker (voltijds)

Ben jij een gedreven apotheker die openstaat voor nieuwe uitdagingen? Een gezondheidsprofessional met een flexibele mentaliteit, die steeds paraat staat om te schakelen en zich in te zetten voor boeiende tijdelijke opdrachten of projecten van langere termijn? En sta je er tegelijk voor open om vanuit onze dienst Beroepsontwikkeling mee vorm te geven aan de toekomst van het apothekersberoep? Dan ben jij dé geknipte persoon om onze beroepsvereniging te vervoegen als 'vliegende apotheker'!

» Klik hier voor meer info.

© 2021 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy