Om een kwaliteitsvolle dienstverlening te kunnen aanbieden aan onze apothekers, zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe collega's om ons team te versterken. Apothekers bijstaan in hun beroepsleven, hen informeren over de belangrijkste ontwikkelingen in de sector, hun belangen vertegenwoordigen bij de Algemene Pharmaceutische Bond, de provincie en de overheid... Eén ding is zeker: werken bij KLAV is gevarieerd en uitdagend!

Je komt bovendien terecht in een hecht team van toffe collega's. Onze organisatie steekt veel energie in groepsgeest en een aangename kantoorsfeer. Werken bij KLAV betekent bovendien een boeiende en afwisselende job, een grondige opleiding en een continue vorming, flexibele uren en een aantrekkelijk salaris, aangevuld met een breed pakket aan extralegale voordelen.

Hieronder vind je onze openstaande jobplaatsen:

 

Customer Service Advisor

Wil jij apothekers elke dag met een lach te woord staan en hen ondersteunen bij problemen? Dan kan jij wel eens de geknipte persoon zijn voor ons customer service team!

» Klik hier voor meer info.

 

 

Medewerker Tariferingdienst

Wij zijn op zoek naar een klantgerichte collega die goesting heeft om mee te zorgen voor een correcte, volledige en tijdige tarificatie en facturatie van farmaceutische producten en prestaties voor onze klanten-apothekers.

» Klik hier voor meer info.

 

 

Vliegende apotheekassistenten

In het kader van onze HR-dienstverlening werken wij aan de uitbouw van een pool aan apotheekpersoneel. Daarom zijn wij op zoek naar gedreven  apotheekassistenten!

» Klik hier voor meer info.

© 2024 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy