Wij zijn op zoek naar een klantgerichte collega die goesting heeft om mee te zorgen voor een correcte, volledige en tijdige tarificatie en facturatie van farmaceutische producten en prestaties voor onze klanten-apothekers.


Jouw werkdag

Je begint de dag met een koffie en praat even bij met je collega's. Daarna start je met je administratieve taken. Je controleert of de reglementering en terugbetalingsregels correct worden toegepast en corrigeert waar nodig. Je analyseert en behandelt de betwiste facturen, weigeringen, verschillen en/of terugvorderingen vanwege verzekeringsinstellingen. Je behandelt diverse vragen in verband met de tarificatie en terugbetaling. Je gaat op zoek naar informatie, zorgt dat je kennis op punt blijft en dat je mee bent met de voortdurende wijzigingen en evoluties. Zo heb jij een belangrijk aandeel in onze klanttevredenheid.

 

Jouw profiel

• Je hebt bij voorkeur een bachelor werk- en denkniveau. Een diploma in een administratieve richting (bijvoorbeeld medical management), in de apotheeksector (bijvoorbeeld farmaceutisch technisch assistent), ervaring in een apotheek of op vlak van tarificatie en facturatie in de gezondheidssector (bijvoorbeeld bij een mutualiteit) is een troef maar een flinke dosis motivatie is des te belangrijker!

• Je hebt kennis van de tarificatie en facturatie van farmaceutische producten en prestaties. Kennis RIZIV-regelgeving is een pluspunt.

• Je bent vlot in het gebruik van courante PC-toepassingen (Word, Excel, Outlook, Teams...) en houdt ervan om het merendeel van je werkdag computerwerk te doen.

• Je analyseert, verwerkt informatie, hebt oog voor detail en gaat nauwkeurig en gestructureerd te werk.

• Je bent communicatief, professioneel en gaat telefonische en schriftelijke contacten met apothekers, externe instanties,... niet uit de weg.

• Je bent een teamspeler die verantwoordelijkheid neemt voor je eigen job en ook zelfstandig kan werken.

• Je bent flexibel, stressbestendig en vindt het een uitdaging om te functioneren binnen deadlines.

• Nederlands is jouw moedertaal. Een goede kennis van het Frans is een pluspunt. Een goede basis en veel motivatie om je gesproken Frans te ontwikkelen volstaat ook.

 

Wat wij jou bieden

We bieden jou een uitdagende 4/5de functie (80%) met een contract van onbepaalde duur, voor een zo snel mogelijke indiensttreding. Je ontvangt een marktconform loon met een aantrekkelijk aanvullend pakket (maaltijdcheques, terugbetaling woon-werk, hospitalisatieverzekering, telewerkvergoeding, sectorpremie, eindejaarspremie die zo optimaal mogelijk kan worden omgezet in extralegale voordelen). Onze flexibele werktijdregeling met glijdende werkuren én mogelijkheid tot telewerken zorgen voor een gebalanceerde combinatie tussen werk en privé. Daarenboven neem je deel aan leuke bedrijfs- en teambuildingactiviteiten.

Je komt binnen het team operations terecht in een warme groep van 20 personen. Samen met je collega's ga je elke dag tot het uiterste om een correcte, volledige en tijdige tarificatie en facturatie te verzekeren. We werken hard, maar een grapje of het delen van je persoonlijke avonturen waarderen we enorm. Je wordt intern opgeleid en we bieden continu opleidingsmogelijkheden en ondersteuning om optimaal te kunnen presteren. Je functie biedt elke dag groeikansen met de nodige uitdaging, verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief. Dankzij de opgedane kennis denk en werk je mee aan de digitalisatie en optimalisatieprojecten binnen KLAV. Bovendien bieden we je een werkplek in Hasselt - in een filevrije omgeving – zodat je nooit meer gestresseerd aankomt op het werk.

 

Interesse?

Ben jij enthousiast over de functie en zie je je hierin passen? Stuur dan jouw cv en een motivatiebrief vóór 31 maart 2023 naar HR@klav.be.

We bekijken je CV en motivatiebrief en bellen je even om elkaar wat beter te leren kennen. Bij een positieve ervaring voor beide partijen, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens gaan we over tot enkele testen. Bij een goed resultaat nodigen we je uit voor een tweede selectiegesprek. Op basis daarvan doen we jou een eventueel aanbod.

Voor meer informatie over deze vacature, kan je contact opnemen met Karo Goyvaerts (teamlead) via het nummer 011 28 78 00. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld.


© 2023 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy