Vind jij verantwoordelijkheid nemen, samenwerken en efficiëntie belangrijk? Denk je al eens out-of-the-box en is klantgerichtheid voor jou vanzelfsprekend? En wil jij net als onze collega Miet elke dag met een lach onze klanten te woord staan? Dan ben jij de aanwinst die wij zoeken voor onze dienst Customer Service!

 

Hoe jouw werkdag eruitziet

Je begint de dag met een koffie en praat even bij met je collega’s. Je handelt je openstaande berichten en tickets af en vliegt in je administratieve taken: je bereidt facturaties voor, volgt de inschrijvingen van onze volgende infoavond op en je houdt onze klantgegevens up-to-date. In de namiddag sta jij paraat om de inkomende telefonische vragen van onze apothekers snel en correct te beantwoorden: je bent hun eerste aanspreekpunt voor alle mogelijke vragen en uiteenlopende onderwerpen, zoals terugbetaling, juridische kwesties, actualiteiten en beroepsevoluties. Vaak ga je zelf op zoek naar informatie om de apotheker met een volledig antwoord of advies te kunnen bijstaan in zijn dagelijkse praktijk en net dat extraatje te bieden. Zo heb jij een belangrijk aandeel in onze klanttevredenheid.

 

Jouw profiel

Je bent een vlotte en klantgerichte spreker, weet je zowel in het Nederlands als in het Frans vloeiend uit te drukken en beschikt over goede schriftelijke communicatievaardigheden. Daarenboven ben je een initiatiefnemer die nauwkeurig en gestructureerd te werk gaat, administratieve taken van A tot Z opvolgt en afhandelt. Jij vindt het een uitdaging om complexe vragen te doorgronden en bent oplossings- en servicegericht.

-      Je hebt een bachelor denkniveau.

-      Relevante werkervaring binnen customer service en/of adviesverlening is een troef maar je motivatie is des te belangrijker!

-      Je bent een teamspeler die verantwoordelijkheid neemt voor je eigen job.

-      Ervaring in de gezondheidssector en/of de praktijkomgeving van KLAV is een pluspunt.

-      Je bent bereid om regelmatig permanentie te voorzien tot 18u.

-      Je bent vlot in het gebruik van courante PC-toepassingen (Word, Excel, Outlook, Teams…).

 

Wat wij jou bieden

We bieden jou een functie voor 32 tot 40 uur per week, met een contract van onbepaalde duur, voor een zo snel mogelijke indiensttreding. Je ontvangt een marktconform loon met een aantrekkelijk aanvullend pakket (maaltijdcheques, terugbetaling woon-werk, hospitalisatieverzekering, telewerkvergoeding, sectorpremie, eindejaarspremie die zo optimaal mogelijk omgezet kan worden in extralegale voordelen). Onze flexibele werktijdregeling met glijdende werkuren én mogelijkheid tot telewerken zorgen voor een gebalanceerde combinatie tussen werk en privé.

Je komt binnen onze customer service terecht in een warm team van 8 personen waar de mens centraal staat. Samen met je collega’s ga je elke dag tot het uiterste om interne en externe klanten op een transparante, integere en objectieve manier verder te helpen en hen een persoonlijke dienstverlening te leveren. We werken hard en proberen klanten écht verder te helpen, maar een grapje of het delen van je persoonlijke avonturen waarderen we enorm. Je wordt intern opgeleid en je functie biedt elke dag groeikansen met de nodige uitdaging, verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief. Bovendien bieden we je een werkplek in Hasselt - een filevrije omgeving – wat maakt dat je nooit meer gestresseerd aankomt op het werk.

 

Interesse?

Ben jij enthousiast over de functie en zie je je hierin passen? Stuur dan jouw cv en een motivatiebrief vóór 25 juli 2022 naar evy.dreesen@klav.be. Je kan ook steeds bij haar terecht voor meer informatie.

De selectie doorloopt volgende stappen: eerste selectie op basis van cv en motivatiebrief, gevolgd door een eerste en een tweede selectiegesprek.

© 2022 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy