Vind jij verantwoordelijkheid nemen, samenwerken en efficiëntie belangrijk? Denk je al eens out-of-the-box en is klantgerichtheid voor jou vanzelfsprekend? Dan ben je welkom bij KLAV, een dienstverlenende organisatie voor apothekers. KLAV wil apothekers ontzorgen door een zo breed en volledig mogelijk pakket aan kwalitatief excellente diensten aan te bieden. Wij zijn nationaal aanwezig binnen een standvastige markt en scoren heel goed op het vlak van klanttevredenheid. Onze sector staat voor belangrijke uitdagingen. Daarom zoeken we

een apotheker - coördinator beroepsontwikkeling (deeltijds)

die goesting heeft om apothekers hierin te ondersteunen én om de toekomst van onze sector mee vorm te geven.


Jouw werkdag

Je begint de dag met een koffie en praat bij met je collega's. Toch is elke dag anders: de ene dag coördineer én organiseer je samen met je collega's de lopende projecten, infoavonden, opleidingen en navormingsactiviteiten. Je werkt zelf actieplannen uit en je lanceert nieuwe initiatieven. De andere dag schrijf je kwalitatieve (wetenschappelijke) artikels voor ons ledentijdschrift Officinalia. Je ondersteunt onze leden bij verschillende mono- en multidisciplinaire activiteiten, bent aanwezig op activiteiten en volgt ontwikkelingen op lokaal, Vlaams en federaal niveau. Bovenal ben je de antenne van onze beroepsvereniging: dankzij jouw voelsprieten weet je wat er leeft onder de Limburgse apothekers en speel je perfect in op hun wensen en noden. Zo lever jij een positieve bijdrage aan de binding met onze apothekers en hun tevredenheid over KLAV.

 

Jouw profiel

• Je hebt een masterdiploma in de farmaceutische wetenschappen, met bij voorkeur enkele jaren praktijkervaring in de officina. Bovenal ben je gedreven om je in te zetten om het mooie apothekersberoep future-proof te maken.

• Je bent hands-on en werkt planmatig om gestelde deadlines en doelstellingen te halen. Ervaring in projectmatig werken is een absolute plus.

• Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

• Je hebt het vermogen om noden en opportuniteiten op te pikken, deze te vertalen naar nieuwe acties en initiatieven en hebt een sterk probleemoplossend vermogen.

• Je bent een netwerker, geniet van interacties met onze leden én onderhoudt makkelijk langdurige relaties.

• Je werkt zelfstandig en tegelijk ben je een geboren teamspeler.

• Je gaat accuraat en pragmatisch te werk en toont je flexibiliteit.

• Je bent vlot in het gebruik van courante PC-toepassingen (Word, Excel, Outlook, Teams...).

• Je spreekt vloeiend Nederlands.

 

Wat wij jou bieden

We bieden jou een uitdagende deeltijdse functie (20u per week) met een contract van onbepaalde duur, voor een zo snel mogelijke indiensttreding. Je ontvangt een marktconform loon met een aantrekkelijk aanvullend pakket (maaltijdcheques, terugbetaling woon-werk, hospitalisatieverzekering, telewerkvergoeding, sectorpremie, eindejaarspremie die zo optimaal mogelijk kan worden omgezet in extralegale voordelen). Onze flexibele werktijdregeling met glijdende werkuren én mogelijkheid tot telewerken zorgen voor een gebalanceerde combinatie tussen werk en privé. Daarenboven neem je deel aan leuke bedrijfs- en teambuildingactiviteiten.

Je komt binnen het team beroepsontwikkeling in een warme groep terecht van een 5-tal medewerkers. Deze afdeling concentreert zich op de toekomstige rol van de apotheker en werkt aan de uitbouw van het apothekersberoep. We werken hard, maar een grapje of het delen van je persoonlijke avonturen waarderen we enorm. Je wordt intern opgeleid en we bieden continu opleidingsmogelijkheden en ondersteuning om optimaal te kunnen presteren en je kennis op peil te houden. Je functie biedt elke dag groeikansen met de nodige uitdaging, verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief. Bovendien bieden we je een werkplek in Hasselt - in een filevrije omgeving – zodat je nooit meer gestresseerd aankomt op het werk.

 

Interesse

Ben jij enthousiast over de functie en zie je je hierin passen? Stuur dan jouw cv én een motivatiebrief vóór 30 januari 2023 naar hr@klav.be.

We bekijken je CV en motivatiebrief. Bij een positieve evaluatie, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens volgt er een selectiegesprek en eventuele testen. Op basis daarvan doen we jou een eventueel aanbod.

Voor meer informatie over deze vacature, kan je contact opnemen met Karel Verlinde (Directeur beroepsontwikkeling) of Evy Dreesen (HR) via het nummer 011 28 78 00. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld.


© 2023 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy