Ben jij een gedreven apotheekassistent en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Werk je deeltijds en heb je zin om (tijdelijk) meer te werken? Of ben je misschien aan het sparen voor een leuke vakantie, je droomhuis, trouwplannen... en zijn wat extra centjes meer dan welkom? Laat het ons weten, want wij zijn op zoek naar gedreven FTA's om onze pool te versterken.

Het principe van onze jobpool is simpel: KLAV monitort alle (tijdelijk) vrije jobplaatsen, jij geeft ons jouw beschikbaarheden door en bepaalt zelf welke periode of dagen je een extra handje wilt toesteken. Op basis van jouw voorkeuren en woonplaats bekijken wij in welke apotheek jij jouw talenten ten volle kan inzetten. Zo kan jij meehelpen aan een snelle (tijdelijke) en waardevolle versterking van een apotheekteam in nood.

Uiteraard gooien we jou niet zomaar voor de leeuwen. We zetten alles op alles om er een fijne samenwerking van te maken. Daarom vergezellen we jou naar de apotheek voor een eerste kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek krijg jij de kans om je uitgebreid voor te stellen. Heb je er nadien een goed gevoel bij en komen jouw verwachtingen overeen met de verwachtingen van het apotheekteam? Dan kan je in principe de volgende dag al aan de slag.

Dus beschik je over een diploma farmaceutisch-technisch assistent en wil je tijdelijk of voor een langere periode een handje toesteken in een apotheek? Werk je graag in een team, ben je flexibel en voel je je snel thuis in een nieuwe werkomgeving? Heb je zin voor verantwoordelijkheid, werk je nauwkeurig en draag je kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel? Dan ben jij de vliegende FTA die wij zoeken! Als vliegend farmaceutisch-technisch assistent kan jij rekenen op een boeiende, afwisselende job.

 

Wil jij graag aan de slag als vliegend farmaceutisch-technisch assistent? Neem dan snel contact op met onze collega Roksan via roksan.kaya@klav.be of bel ons op het nummer 011 28 78 00.

© 2024 KLAV - Ilgatlaan 5 - 3500 Hasselt - T: 011/28 78 00 - F: 011/28 78 01 - info@klav.be - Sitemap - Disclaimer - Privacy Policy